Θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη, trust us.


Εντάξει, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την φοιτητική ζωή. Και αυτό, γιατί είσαι στην καλύτερη στιγμή της ζωής σου. Είσαι νέος/α, είσαι στην φάση που ενηλικιώνεσαι (πραγματικά), δεν έχεις πολλές ευθύνες (πέρα από αυτές της σχολής) και το μόνο πράγμα που σε απασχολεί πραγματικά, είναι τι θα κάνεις αύριο το βράδυ. Σε ποιου φίλου το σπίτι θα αράξετε να δείτε Game of Thrones; Σε πιο μπαρ θα βγείτε το σουκού;

Είναι θαυμάσια αυτή η περίοδος, οπότε enjoy it! Αλλά όσο την απολαμβάνεις, μήπως να απολαύσεις και τα προτερήματα της τεχνολογίας; Δηλαδή, όταν υπάρχουν τα App Stores και τα Play Stores εκεί έξω, με ένα σωρό εφαρμογές που μπορούν να κάνουν την ζωή σου καλύτερη, εσύ γιατί να μην την κάνεις; Ειδικά, όταν χρειάζεσαι να οργανωθείς όταν έχεις εξεταστική ή να φας κάτι άλλο πέρα από σουβλάκια!

Γι΄αυτούς τους λόγους και ακόμη περισσότερους, τα παρακάτω apps θα σε βοηθήσουν να κάνεις την φοιτητική ζωή σου, ακόμα καλύτερη!

#1. Toshl Finance

Αν έχεις άγχος για το αν θα «φας» όλα τα λεφτά του μήνα που σου έδωσαν οι γονείς, τότε αυτό το app είναι ο σωτήρας σου! Μπορείς να οργανώσεις τέλεια τα οικονομικά σου, σε κατηγορίες, ανάλογα με το budget σου, ποια είναι τα μηνιαία σου έξοδα κτλ.

#2. MyHomework

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι καμιά φορά να βάλεις ένα πρόγραμμα κατά την περίοδο της εξεταστικής. Εδώ έρχεται να σε βοηθήσει το MyHomework! Καταγράφει τις δουλειές που έχεις να κάνεις, τις εργασίες που πρέπει να παραδώσεις, τα μαθήματα που πρέπει να πας και σε ενημερώνει κάθε φορά που πλησιάζουν τα σχετικά deadlines.

#3. Foursquare City Guide

Καλό το διάβασμα, αλλά και μια έξοδος επιβάλλεται! Η εφαρμογή σου επιτρέπει να βρεις τα κοντινότερα μέρη για να πας στην πόλη, να διαβάσεις κριτικές και σχόλια, αλλά και να αφήσεις τα δικά σου, αν το επιθυμείς.

#4. Notability

Μολύβι και χαρτί; Υπάρχουν ακόμη; Και να… υπάρχουν, εσύ δεν τα χρειάζεσαι! Όταν διαβάζεις μέσω tablet ή στο κινητό σου, κράτα εύκολα σημειώσεις με το Notability. Μπορείς να κάνεις customize τα πάντα! Από το στυλό που θα επιλέξεις, το χρώμα κτλ.

#5.The Photo Cookbook: Quick & Easy

Καλά και τα delivery αλλά τι θα έλεγες για ένα σπιτικό φαγητό; Όχι, από τα χέρια της μαμάκας σου, αλλά από τα δικά σου. Η εφαρμογή αυτή προσφέρει εύκολες συνταγές για αρχάριους και οδηγίες και φωτογραφίες που σε καθοδηγούν βήμα-βήμα, σε ένα λαχταριστό γεύμα!