Είναι κολλητικό, είναι φανταστικό, και βγαίνεις κερδισmentos.


Λάβαμε σήμερα μια επιστολή και θέλουμε να τη μοιραστούμε μαζί σου. Ο φίλος που την υπογράφει, φαίνεται τρελαmentos με αυτό που του συμβαίνει και έχει χρήσιμα πράγματα να πει για το Mentos Fever. Διάβασε με προσοχή, και δε θα βγεις χαmentos.

 

Αγαπητό Platform, 

Θέλω να μοιραστώ μαζί σου, αυτό που ζω εδώ και μερικές ημέρες. Έχω λόγο σοβαρό, θα στον γράψω στο τέλος.

Μετά από την εξεταστική, ήμουν πολύ κουρασmentos. Ήθελα να αράξω σε μια ξαπλώστρα, να απολαύσω τον ήλιο και να μη σκέφτομαι τίποτα. Και το έκανα. Χαλαρωmentos, έβγαλα από τη τσάντα μια Mentos Pure Fresh, και κάτι έγινε. Κάτι περίεργο έγινε. Άρχιζα να χάνω καταλήξεις... θα το έχεις παρατηρήσει ήδη.

Googlαρα λιγάκι και είδα ότι πρόκειται για το Mentos Fever. Νεανική τρέλα που γίνεται κολλητική, και είμαι η απόδειξη. Όχι μόνο εγώ, αλλά και η παρέα μου. Γιατί με άκουσαν να μιλάω ενθουσιασmentos για τις γεύσεις στο στόμα μου και άρχισαν και οι άλλοι να αλλάζουν τον τρόπο ομιλίας τους.

Ήθελα να δοκιμάσω αν "κολλάς" και από επιστολή, γι' αυτό σου έγραψα. Δοκίμασε να πεις κάτι που έχει κατάληξη μι έψιλον νι όμικρον σίγμα. Δοκίμασε... Είμαι σίγουρος ότι πιάνει! Tέλεια. Ελπίζω να σας κόλλησα. Αυτός ο πυρετός τα σπάει!

Φιλικά,

Ένας πορωmentos 
 

{youtube}Ct7U7cqTAiI{/youtube}
 

Mε ένα μικρό τεστ, θα δεις ότι και εσύ κόλλησες! Δε το γλιτώνεις και ευτυχώς. Θα πάθεις Mentos Fever και θα βγεις και κερδισmentos. Πώς; Αν πας στο www.mentosfever. gr και συμπληρώσεις τις λέξεις που λείπουν. Τα δώρα είναι πολλά και για να γίνω πιο συγκεκριmentos: 

Ενα Apple iPhone 7 32gb
Δυο Action Cam GoPro Hero5
Τρια Galaxy Tab
Τεσσερις Camera Polaroid Instant Snap
Δεκαπέντε τσάντες γεμάτες Mentos