15 και 16 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών



Για δύο ημέρες, στις 15 και 16 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών το Disrupt Startup ScaleUP, γιορτή της επιχειρηματικότητας, προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα, με παρουσιάσεις, ζωντανούς διαγωνισμούς, παράλληλα workshops, ομιλίες, συζητήσεις πάνελ, καθώς και ένα πλούσιο ψυχαγωγικό κομμάτι σε ένα δυναμικό, δημιουργικό κοινό.

Διαβάστε την συνέντευξη του Στάγκου Μιχάλη -συν-ιδρυτή των Ιndustry Disruptors – Game Changers (ID-GC) και Curator του Disrupt 2014 σχετικά με τις προσδοκίες του, τους ομιλητές που θα συμμετέχουν, καθώς και τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας που είναι πίσω από ένα start-up.

To Youth Platform , χορηγός επικοινωνίας του Disrupt 2014, σας προσφέρει 7 διπλές προσκλήσεις στους αναγνώστες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την γιορτή της επιχειρήματικότητας!

Δηλώστε συμμετοχή!

 
Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε share το άρθρο στο Facebook και στείλτε μας email με θέμα "Disrupt 2014" και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 
Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκεύη 07/11 στις 12.00 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.
Καλή επιτυχία!!