Παρουσίαση όλων των προγραμμάτων σπουδών


Στο κατώφλι της νέας ακαδημαϊκής περιόδου που ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου, το Deree – The American College of Greece συστήνεται στους αυριανούς φοιτητές του μέσα από την καθιερωμένη παρουσίαση Discover Deree Day: Home Edition το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί. Στo event, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, θα παρίστανται σύμβουλοι εγγραφών, σύμβουλοι καριέρας και διοικητικό προσωπικό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Deree:

 Ένα σύνολο από 90 ακαδημαϊκά προγράμματα (34 σύγχρονα majors, 6 προγράμματα σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Clarkson, και 50 minors) όλα εναρμονισμένα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Tα προγράμματα και των τριών σχολών του Deree (Σχολή Business, Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich) οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση (NECHE, Open University).

 Το Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών, για φοιτητές των ελληνικών δημόσιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν μία υποειδίκευση στο Deree και να ενισχύσουν το πτυχίο τους. Μάλιστα, με την παράλληλλη φοίτηση, οι αριστούχοι των ελληνικών πανεπιστημίων μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφίες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και να επωφεληθούν από τις μοναδικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες που τις συνοδεύουν.

 Τις δυνατότητες πρακτικής άσκησης σε κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 Την αυξημένη οικονομική ενίσχυση, λόγω της πανδημίας COVID-19, που ανέρχεται στα 5,2 εκατ. ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ξεναγηθούν ψηφιακά στο υπερσύγχρονο campus του Κολλεγίου και στις εγκαταστάσεις του ενώ θα ακολουθήσει Q&A session, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκπροσώπους του Deree για όλα όσα τους απασχολούν.