Έλα να προπονηθείς & να τεστάρεις το νέο ULTRABOOST 19


Adidas_Running_Fest4.jpgTo ολοκαίνουριο adidas Ultraboost 19, με νέο σχεδιασμό που προσφέρει απόλυτη επιστροφή ενέργειας, εκπροσωπεί το μέλλον του running, τον νέο τρόπο τρεξίματος που είναι πιο δημιουργικός, πιο κοινωνικός και περισσότερο ανοιχτός από ποτέ. Άλλωστε, η νέα καμπάνια «Recode Running» της adidas, παρουσιάζει τον τρόπο που οι runners επαναπροσδιορίζουν το τρέξιμο και αλλάζουν τον ίδιο τους τον εαυτό.
 
Για να γιορτάσουν αυτή τη νέα εποχή του running, οι adidas Runners Athens υποδέχονται το «UB19 RUNNING FESTIVAL x ATHENS HALF MARATHON», την εβδομάδα που οδηγεί στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Από τις 12 ως τις 16 Μαρτίου θα έχεις κι εσύ την ευκαιρία να προπονηθείς αλλά και να τεστάρεις το νέο Ultraboost 19 στα runs σου. Εσύ θα λείπεις;

 

Την Τρίτη 12.03 στο ULTRABOOST 19 WORKOUT θα νιώσεις την απόλυτη επιστροφή ενέργειας στο πιο δυναμικό strength workout.

Την Τετάρτη 13.03 στο ULTRABOOST 19 EXPERIENCE θα “ξετρελαθείς” με το πιο reboosted workout σε τραμπολίνο. Παράλληλα, θα απολαύσεις μια ξεχωριστή εμπειρία στο Maker Lab όπου θα συμμετάσχεις και εσύ στην… “δημιουργία” του νέου Ultraboost 19. Το RECODE RUNNING session θα σε κρατήσει “ζεστό” ενόψει του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας και θα σου προσφέρει το reboost που χρειάζεσαι για να τα δώσεις όλα στον αγώνα σου.

Adidas_Running_Fest1.jpg 

Την Παρασκευή 15.03 το ULTRABOOST 19 RUN είναι η ιδανική ευκαιρία για να καταγράψεις μια ξεχωριστή running εμπειρία στο ενεργητικό σου, γεμάτη από απροσδόκητες εκπλήξεις!

Το Σάββατο 16.03 το ULTRABOOST 19 SHAKE-OUT RUN θα ενεργοποιήσει το σώμα σου και θα σε βάλει σε racing mood, ενώ το Pasta Party που θα ακολουθήσει θα γεμίσει τις ενεργειακές αποθήκες σου ενόψει του αγώνα.

Καθ’ όλη την διάρκεια του «UB19 RUNNING FESTIVAL x ATHENS HALF MARATHON» θα έχεις την δυνατότητα να τεστάρεις το νέο Ultraboost 19 στο adidas Runbase, στα sessions που θα συμμετέχεις. 

Adidas_Running_Fest2.jpg 

Παράλληλα, μέχρι τις 16.03, κερδίζεις ένα exclusive running ή training session με την αγορά του νέου Ultraboost 19. Μάθε περισσότερες πληροφορίες αποκλειστικά στα adidas stores Αττικής: Ερμού, Καλλιθέα, Metro Mall, River West, Περιστέρι, Νέα Ερυθραία, Golden Hall, The Mall Athens, Πειραιάς, Ελληνικό, Γλυφάδα, adidas Corner attica City Link.

Δες αναλυτικά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του «UB19 RUNNING FESTIVAL x ATHENS HALF MARATHON», διάλεξε το session που σε ενθουσιάζει περισσότερο και κάνε δωρεάν την εγγραφή σου στο adidas.gr/adidasrunners ή στο Runtastic app, κάνοντας join στο Group των adidas Runners Athens. Ραντεβού στο adidas Runbase (Πετμεζά & Φαλήρου 16, Αθήνα)!

Κάνε join στο Facebook Group των adidas Runners Athens  για να μαθαίνεις όλα τα νέα του community!

#adidasRunnersAthens
#ULTRABOOST

.be