Ένας διαφορετικός αγώνας: 8ο Greece Race for the Cure

Σε αυτόν τον Αγώνα, στόχος δεν είναι μόνο η ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, αλλά και το να γιορτάσουμε τη ζωή μαζί με τις γυναίκες survivors!

Κείμενο: Χρύσα Βασιλακοπούλου

Η Frezyderm υποστηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά, ως επίσημος χορηγός τον Αγώνα Susan G. Komen Greece Race for the Cure 2016.

Συνεχίζοντας να αποδεικνύει έμπρακτά την κοινωνική της ευθύνη, η Frezyderm συμμετέχει με τη δική της ομάδα στον 8ο Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου, που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με την έγκριση της Αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen ® και σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

                                                                    frezyderm_trexoume-ston-agwna-tous-mauro-300-250.jpg

Σε αυτόν τον Αγώνα, στόχος δεν είναι μόνο η ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και η απομυθοποίηση της νόσου, αλλά και να γιορτάσουμε τη ζωή μαζί με τις γυναίκες survivors! Στις 25 Σεπτεμβρίου, γινόμαστε όλοι ένα στην ομάδα «Frezyderm», στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και τα προγράμματα που παρέχονται δωρεάν στις γυναίκες.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο 8ο Greece Race for the Cure εδώ ηλεκτρονικά, είτε σε ένα από τα σημεία εγγραφών σε όλη την Αττική μέχρι τις 20/09. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο www.greecerace.gr ή σ’ ένα από τα σημεία εγγραφών.