Το τηλεοπτικό αφιέρωμα στην κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού στις 5, 6 και 8 Νοεμβρίου στα Novasports 1 και Novasports 1 HD


Το τηλεοπτικό αφιέρωμα στην κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού στις 5, 6 και 8 Νοεμβρίου στα Novasports 1 και Novasports 1 HD

 

Το «Navarino Challenge 2015» είναι στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 20:30 και σε επανάληψη την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 23:00 και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 15:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, το ντοκιμαντέρ «Navarino Challenge 2015». Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού (σύμφωνα με τα Tourism Awards έχει αποσπάσει 3 χρυσά και 1 αργυρό) που διεξήχθη φέτος στις περιοχές της Πύλου και της Costa Navarino από 11-13 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του κορυφαίου Ελληνοαμερικανού υπερμαραθωνοδρόμου Dean Karnazes και που διοργάνωσε η εταιρεία Active Media, η οποία ειδικεύεται σε θέματα αθλητικού τουρισμού.

 

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova μέσα από το ντοκιμαντέρ, θα παρακολουθήσουν πως άνθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων, έτρεξαν και κολύμπησαν χωρίς χρονόμετρα και χωρίς ανταγωνισμό και αθλήθηκαν με στόχο να αναδείξουν το ζήτημα της καταπολέμησης της παιδικής παχυσαρκίας μέσω της άσκησης. Στο «Navarino Challenge 2015» εκτός του Dean Κarnazes συμμετείχαν κορυφαίες προσωπικότητες όπως είναι οι Σπύρος Γιαννιώτης (Ολυμπιονίκης & Δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Κολύμβηση Ανοιχτής Θαλάσσης), Αλέξανδρος Νικολαΐδης (Δις Αργυρός Ολυμπιονίκης στο taekwondo), Κέλλυ Αραούζου (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην Κολύμβηση Ανοιχτής Θαλάσσης), Γρηγόρης Πολυχρονίδης (Χρυσός Παραολυμπιονίκης στο boccia), Νίκος Γέμελος (Ομοσπονδιακός Τεχνικός Κολύμβησης), Περικλής Ιακωβάκης (Ολυμπιονίκης & Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 400μ. με εμπόδια), Μάντη Περσάκη (Κορυφαία Γυμνάστρια Pilates) και ο έτερος Αλέξανδρος Νικολαΐδης (Πρωταθλητής στο Kick Boxing).

 

Την τηλεοπτική παραγωγή, σκηνοθεσία και αρχισυνταξία του ντοκιμαντέρ ανέλαβε η εταιρεία We The People υπό τον συντονισμό της Active Media, η οποία είχε και την παραγωγή της διοργάνωσης.

Η διοργάνωση θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν την φετινή διοργάνωση και ιδιαίτερα την οικογένεια των Ελληνοαμερικανών Buhler για την συμμετοχή τους στο ντοκιμαντέρ.

 

Αναλυτικά οι προβολές του αφιερώματος στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, καθώς και στην πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO έχουν ως εξής:

 

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, Α’ προβολή 20:30

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, Σε επανάληψη 23:00

Κυριακή 8 Νοεμβρίου, Σε επανάληψη 15:00

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Navarino Challenge μπορείτε να επισκεφθείτε και τα παρακάτω links

Facebook Page: www.facebook.com/Navarinochallenge

YouTube Channel: http://www.youtube.com/user/NavarinoChallenge