Αυτή τη Κυριακή η Γλυφάδα τρέχει!

Στο δεύτερο ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN Grand Prix

Κείμενο: Platform team

Στο δεύτερο ΑΤΤΙΚΑ RUN & FUN Grand Prix


Το "2ο Attika RUN & FUN Grand Prix” είναι μια σειρά 5 αγώνων RUNNING 10 χλμ, 5 χλμ (Ανδρών – Γυναικών). Επιπλέον σε κάθε διοργάνωση θα διεξάγεται και αγώνας 1 χλμ για παιδιά. Αυτή τη Κυριακή σειρά έχει η Γλυφάδα, μετά τον αγώνα του Πειραιά.

Ημερομηνίες και Δήμοι διεξαγωγής:

1/03/2015: Δήμος Πειραιά - ΔΙΕΞΗΧΘΗ

15/03/2015: Δήμος Γλυφάδας

5/04/2015: Δήμος Π. Φαλήρου

10/5/2015: Δήμος Βάρης/Βούλας/Βουλιαγμένης

24/5/2015: Δήμος Αλίμου


Σε κάθε αγώνα (10 χλμ & 5 χλμ) στα πλαίσια του "2ου Attika RUN & FUN Grand Prix”, θα υπάρχει κατάταξη βάσει του χρόνου και βαθμολογία στον κάθε αγώνα. Στην τελική βαθμολογία-κατάταξη του "2ου Attika RUN & FUN Grand Prix”, θα υπολογίζεται το άθροισμα των βαθμών / κατάταξη από τους τρείς (3) καλύτερους αγώνες (κατάταξη) του κάθε συμμετέχοντα.

Μεγάλα βραβεία για τους νικητές καθώς και μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα περιμένουν τους συμμετέχοντες σε κάθε διοργάνωση.

Για την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα πατήστε εδώ

Όροι συμμετοχής στον αγώνα / Υπεύθυνη δήλωση:

Οι εγγραφές ΚΛΕΙΝΟΥΝ την Πέμπτη 12/03/2015 και ώρα 14:00 μμ. Για εκπρόθεσμες νέες εγγραφές, την ημέρα του αγώνα πρίν την έναρξη στην Γραμματεία της FEEL GOOD Sports Club, με αντίτιμο συμμετοχής 20,00€ για τα 10 και 5 χλμ. και 10,00€ για τα παιδιά.

Το σημείο εκκίνησης του αγώνα είναι το Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Απέναντι απο την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου προς την παραλία - μαρίνα).

Η Διανομή των Αριθμών (STARTPACKS) θα γίνει την Κυριακή την ημέρα του αγώνα από τις 08:30π.μ. έως 09:30π.μ. αυστηρά.

Δηλώνω ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ ότι παίρνω μέρος στον 2ο Αγώνα “ Attika RUN & FUN Grand Prix”, αποκλειστικά με δική μου ευθύνη, για κάθε τυχόν τραυματισμό που ενδεχομένως θα μου συμβεί και παραιτούμαι ατομικά και για λογαριασμό των δικαιούχων μου από κάθε σχετική αποζημίωση. Επίσης δηλώνω πως έχω πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού, για την καλή μου υγεία και φυσική κατάσταση, που απαιτείται για τη δοκιμασία του Αγώνα που επέλεξα.


Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα 8 Ευρώ για το απλό πακέτο και στα 14 Ευρώ για το πακέτο με τεχνικό T-Shirt.