Η Nike παρουσιάζει τις νέες συλλογές για την άνοιξη ενώνοντας 65 εκατομμύρια γυναίκες


 

Η Nike παρουσιάζει τις νέες συλλογές για την άνοιξη ενώνοντας 65 εκατομμύρια γυναίκες

 

H Nike παρουσίασε στη Νέα Υόρκη τις καινούργιες συλλογές για τη γυναίκα για την άνοιξη του 2015. Παρουσία 27 κορυφαίων αθλητριών παγκοσμίως, αποκαλύφθηκαν νέα καινοτόμα προϊόντα για υψηλές επιδόσεις αλλά και για τον καθημερινό τρόπο ζωής, καθώς και ψηφιακές υπηρεσίες που εστιάζουν όλο και πιο πολύ στη γυναίκα. 

 

«Τα σπορ και το fitness αναδεικνύουν ένα νέο τρόπο ζωής για τις γυναίκες παγκοσμίως», λέει ο Mark Parker, President και CEO, Nike, Inc. «Συζητάμε καθημερινά και αντλούμε έμπνευση από μια ψηφιακή κοινότητα 65 εκατομμυρίων γυναικών. Με αυτή τη δυναμική και σε συνδυασμό με εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα, αναμένουμε αύξηση εσόδων κατά 2 δισ. δολάρια, αγγίζοντας τα 7 δισ. έως το λογιστικό έτος 2017.»*

 

Γυναίκες σε όλο τον κόσμο επιλέγουν να γυμνάζονται και να τρέχουν με τη Nike. Η εφαρμογή για γυναίκες Nike+ Training Club έχει ήδη 16 εκατομμύρια downloads, ενώ 9 εκατομμύρια γυναίκες έχουν κατεβάσει την εφαρμογή Nike+ Running. Τέλος, η ψηφιακή κοινότητα Nike+ αποτελεί ένα παγκόσμιο οικοσύστημα έμπνευσης και αισιοδοξίας, προσφέροντας κίνητρο μέσω της γνώσης και του χαρακτήρα της ίδιας της κοινότητας. Βοηθώντας τις αθλήτριες κάθε επιπέδου να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους, η Nike συνδέει άμεσα τις γυναίκες με τους στόχους τους.

 

Οι συλλογές για την άνοιξη του 2015 περιλαμβάνουν νέα σχέδια για επιδόσεις και συνεργασίες με σχεδιαστές που καλύπτουν κάθε ανάγκη του νέου αθλητικού lifestyle της σύγχρονης γυναίκας. Από κολάν σχεδιασμένα για υψηλές επιδόσεις μέχρι παπούτσια με την τεχνολογία Flyknit και νέα πρωτοποριακά αθλητικά μπουστάκια, η Nike παρουσιάζει νέα προϊόντα στις κατηγορίες running, training και sportswear.

 

Ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες που έδωσαν το παρόν στη Νέα Υόρκη βρέθηκαν και οι χρυσές Ολυμπιονίκες Allyson Felix, Sanya Richards-Ross και Adelina Sotnikova, η δύο φορές πρωταθλήτρια στο Grand Slam, Li Na και η επαγγελματίας μπασκετμπολίστρια Skylar Diggins. 

 

Η Nike παρουσίασε επίσης τη νέα συνεργασία με τον Βραζιλιάνο σχεδιαστή Pedro Lourenco, με μια συλλογή ρούχων και παπουτσιών για προπόνηση που συνδυάζει την απόδοση με μια μοναδική έκφραση του στυλ.

 

«Με τέτοια έκρηξη δημιουργικότητας στα σπορ και ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο lifestyle που συνδυάζει άψογα το τρέξιμο και την προπόνηση με όλη την υπόλοιπη μέρα, η Nike δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε καλύτερη προοπτική ανάπτυξης», είπε η Amy Montagne, Nike Women VP/GM. «Σήμερα, παρουσιάζουμε την πιο ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή γυναικεία συλλογή που έχει δημιουργήσει ποτέ η Nike.»

 

Οι 27 κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο, που παρουσίασαν τις καινούργιες συλλογές της Nike για τη γυναίκα: 

Angelica Bengtsson, Sofia Boutella, Leticia Bufoni, Xue Chen, Skylar Diggins, Brianne Theisen-Eaton, Marlen Esparza, Allyson Felix, Joanna Jozwik, Sally Kipyego, Daria Klishina, Carissa Moore, Li Na, Alana Nichols, Shelly-Ann Fraser-Pryce, Paula Radcliffe, Sarah Reinertsen, Laura Robson, Brianna Rollins, Sanya Richards Ross, Carolina Salgado, Maria Clara Salgado, Joan Benoit Samuelson, Dafne Schippers, Zhang Shuai, Adelina Sotnikova και Katarina Johnson-Thompson.

 

Πληροφορίες για την εταιρεία NIKE, Inc.

 

Η NIKE, Inc., με έδρα το Μπίβερτον του Όρεγκον, είναι η κορυφαία εταιρεία σχεδίασης, εμπορίας και διανομής γνήσιων αθλητικών παπουτσιών, ρούχων, εξοπλισμού και αξεσουάρ για μια μεγάλη γκάμα αθλημάτων και δραστηριοτήτων. Στις θυγατρικές της NIKE, Inc. ανήκει η εταιρεία Converse Inc., η οποία σχεδιάζει, εμπορεύεται και διανέμει παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ αθλητικού στυλ καθώς και η Hurley International LLC, η οποία σχεδιάζει, εμπορεύεται και διανέμει παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ που σχετίζονται με το σερφ και τον νεανικό τρόπο ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες και δελτία τύπου σχετικά με τα κέρδη της NIKE και άλλες οικονομικές πληροφορίες επισκεφτείτε το http://investors.nikeinc.com , το http://news.nike.com/  και ακολουθείστε τη @Nike.

 

*Οι επισημασμένες παράγραφοι περιέχουν μελλοντικά αποτελέσματα που ενέχουν αβεβαιότητα, συνεπώς τα πραγματικά αποτελέσματα ενδεχομένως να διαφέρουν σημαντικά. Αυτά τα ρίσκα και οι αβεβαιότητες αναλύονται κατά καιρούς σε αναφορές που καταχωρούνται από τη NIKE με τη S.E.C., συμπεριλαμβανομένων των εντύπων 8-K, 10-Q και 10-K. 

 

Mark Parker, President & CEO of NIKE, Inc, shared Nike's vision for accelerating its women's business growth to reach $7B in revenue by FY17.jpg

 

Nike unveiled its 2015 SpringSummer Women's Collection, including a collaboration with Brasilian designer Pedro Lourenco.jpg

 

Nike Women Showcase_27 top athletes.jpg

 

New Nike Flyknit styles for Spring 2015 include the running Nike Flyknit Lunar 3, the training Nike Flyknit Zoom Agility and the Sportswear Nike Roshe Flyknit.jpg

 

New tights include the Nike Epic Lux Printed Tight, the Nike Legendary Lava Tight and the Nike Legging T2.jpg