Νιώστε την επανάσταση σε κάθε βήμα…


 

Νιώστε την επανάσταση σε κάθε βήμα…

 

Το Νέο Wave Sayonara 2 ήρθε για να ξεσηκώσει τους δρομείς!

Νιώστε την επανάσταση σε κάθε βήμα…

 

Αυτό το καλοκαίρι η Mizuno παρουσιάζει το Νέο Wave Sayonara 2 προκαλώντας τους δρομείς να ξεπεράσουν κάθε όριο ταχύτητας. Το Wave Sayonara ξεσήκωσε τους δρομείς όλου του κόσμου από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση κερδίζοντας βραβεύσεις από το Runner’s World Germany & USA. Είναι η ιδανική επιλογή για τους γρήγορους, ανταγωνιστικούς δρομείς που αναζητούν ένα γρήγορο και ελαφρύ αγωνιστικό αλλά και προπονητικό παπούτσι. Η σταθερότητά, η απορροφητικότητα και η άνεση του σε συνδυασμό με το χαμηλό του βάρος (230gr / 190gr) θα σας ξαφνιάσουν. Είναι ελαφρύ σαν αγωνιστικό και αρκετά προστατευτικό ώστε να φορεθεί και στην προπόνηση.

 

Η Mizuno δημιούργησε το νέο Wave Sayonara 2 κάνοντας μικρές αλλαγές καθώς δεν υπήρχαν και πολλές βελτιώσεις που θα μπορούσε να κάνει κανείς σε αυτό το μοντέλο. Μια αλλαγή στην πλέξη του υφάσματος επιτρέπει τον ακόμα καλύτερο εξαερισμό του παπουτσιού. Βελτίωση θα καταλάβουν οι δρομείς και στο μέσο και μπροστινό μέρος της σόλας καθώς έχει ακόμα καλύτερη εφαρμογή και παρέχει ομαλότερη κύλιση.

 

Το νέο Wave Sayonara 2 είναι ο τέλειος συνδυασμός τεχνολογίας και design, καθώς το αυθεντικό Japanese σχέδιο που το χαρακτηρίζει συνοδεύεται φέτος από εντυπωσιακά χρώματα, τόσο στον άνδρα όσο και στην γυναίκα.  

 

Τεχνολογικά το Wave Sayonara 2, διαθέτει στην φτέρνα το Mizuno Parallel Wave® Plate για ομαλό τρέξιμο και σταθερότητα σε κάθε βήμα, ενώ χάρη στην ενδοσόλα U4ic ο δρομέας νιώθει άνεση και προστασία από κραδασμούς, παρά το χαμηλό βάρος του παπουτσιού. Το μπροστινό μέρος του παπουτσιού είναι ευρύχωρο, ενώ η τεχνολογία G3 παρέχει άψογο κράτημα (grip) και άμεσο τρέξιμο δίνοντάς σας την απόλυτη αίσθηση του εδάφους.   

 

Νιώστε πιο γρήγοροι από ποτέ…

Βιώστε την μοναδική εμπειρία Mizuno!