Και τα βάζει τα τρέξουν και το καλοκαίρι!


 

Και τα βάζει τα τρέξουν και το καλοκαίρι.

 

Η Nike Running παρουσίασε πριν λίγες μέρες μια νέα πρόκληση, αποκλειστικά για γυναίκες, για ένα καλοκαίρι γεμάτο εκπλήξεις.  

 

Η έναρξη του ταξιδιού έγινε ήδη με τα μέλη του Nike+ Run Club και τώρα καλείσαι και εσύ να συμμετάσχεις σε αυτή τη μοναδική εμπειρία. Βιάσου. Το καλοκαίρι φεύγει γρήγορα. Πρέπει να το κυνηγήσεις. 

 

Μπορεί η θερμοκρασία να βρίσκεται στο απώγειό της, αλλά το τρέξιμο δεν σταματά. Συνεχίζεται νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ. Η Nike σε προκαλεί να επιλέξεις τι στυλ δρομέα είσαι, να διαλέξεις την ομάδα που σε αντιπροσωπεύει για το υπόλοιπο του καλοκαιριού και να μπεις στη δοκιμασία. Θα τρέξεις με τα Early Birds ή τα Night Owls;

 

Τα δύο κορίτσια που θα οδηγήσουν τις ομάδες στην καλοκαιρινή δοκιμασία παρουσιάστηκαν στα πρώτα μέλη, μερικές μέρες πριν, στο πλαίσιο ενός ξεχωριστού event τρεξίματος, μόνο για κορίτσια. Πρόκειται για τις Άννα-Μαρία Βέλλη (Early Birds) & Νιόβη Τσόγια (Night Owls), που θα συνεχίσουν να τρέχουν τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, εμπνέοντας τις κοπέλες να τις ακολουθήσουν και να επιλέξουν την ομάδα που τους ταιριάζει. 

 

Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, η Άννα-Μαρία (Early Birds) και η Νιόβη (Night Owls) θα προκαλούν τα μέλη των ομάδων τους να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, να τρέξουν όπου και αν βρίσκονται και να προσφέρουν τα χιλιόμετρά τους στις ομάδες τους. Με τη λήξη του καλοκαιριού, λήγει και η δοκιμασία, που θα αναδείξει τη νικήτρια ομάδα.

 

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα www.facebook.com/NikeRunningGreece  και στο nike.com  και ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε τη δική σας δοκιμασία, όπου και αν είστε αυτό το καλοκαίρι. 

 

 Εκτός από την ξεχωριστή διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας, τα πρώτα μέλη των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και το νέο παπούτσι τρεξίματος Nike LunarGlide 6, σε μία exclusive παρουσίαση, στο κατάστημα Nike στην Ερμού. 

 

 Το νέο Nike LunarGlide 6 με επανασχεδιασμένο, πιο ελαφρύ αφρό Lunarlon, προσφέρει απόλυτη απορρόφηση των κραδασμών, συνδυάζοντας ταυτόχρονα άμεση απόκριση στην κίνηση του πέλματος. Η συλλογή διατίθεται ήδη στα καταστήματα Nike και στο nike.com -και μέσω του NIKEiD για να τη διαμορφώσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. 

 

 

Early Brids Vs. Night Owls_run.JPG

 

Night Owls.JPG

 

Niovi Tsogia night owls_Anna Maria Velli early birds.JPG