Ήρθε το καινούργιο Energy Boost της Adidas

Για τολμηρό στυλ και ενέργεια. 

Κείμενο: Platform news

 

Για τολμηρό στυλ και ενέργεια. 

 

Η adidas παρουσιάζει το νεότερο μοντέλο του iconic Energy Boost με βελτιωμένη εφαρμογή, εμφάνιση και αίσθηση για να βοηθάει τους runners να κατακτήσουν τον δρόμο με αυτοπεποίθηση και στυλ!

 

Το Energy Boost προσφέρει ασύγκριτη αίσθηση σε όλο το πέλμα του ποδιού χάρη στην επαναστατική τεχνολογία BOOST που προσφέρει μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο συνηθισμένο αφρώδες υλικό απορρόφησης κραδασμών στην κατηγορία running παπουτσιών. Το υλικό BOOST αποτελείται από χιλιάδες ανθεκτικές κάψουλες που διατηρούν μαλακή την πρόσφυση στο έδαφος, έτσι ώστε κάθε τρέξιμο με το BOOST να μοιάζει σαν την πρώτη φορά. Η απορρόφηση κραδασμών που προσφέρει το BOOST σε όλες τις καιρικές συνθήκες ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες αποδεικνύεται ασύγκριτη σε σχέση με την συνηθισμένη τεχνολογία EVA η οποία διαστέλλεται και σκληραίνει σε διαφορετικές θερμοκρασίες. 

 

 

Ριζικά ανανεωμένο το επάνω μέρος του νέου Energy Boost, προσφέρει στους runners βελτιωμένη άνεση και καλύτερη διαπνοή καθώς το stretch mesh «αγκαλιάζει» το σχήμα του ποδιού και του επιτρέπει να «αναπνέει» κατά την διάρκεια του τρεξίματος.

 

FW14_Boost_FW.jpg

 

FW14_Boost_Hero_2_0_F-(1).jpg

 

FW14_Boost_PR_Action_13.jpg

 

FW14_Boost_PR_Family_F.jpg