Στην φετινή διοργάνωση η συμμετοχές των αθλητών ξεπέρασαν τις 500 και στην απόσταση των 300 μέτρων για τα παιδιά τις 70, δίνοντας στους συμμετέχοντες την δυνατότητα μόνο αυτήν την ημέρα να απολαύσουν την πανέμορφη διαδρομή πέριξ της λίμνης...



Με μεγάλη επιτυχία, για δεύτερη χρονιά, ο Δήμος Μαραθώνος, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Μαραθώνος και η ΕΥΔΑΠ συνδιοργάνωσαν τον 2ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα στην πανέμορφη Λίμνη Μαραθώνα. Στην φετινή διοργάνωση η συμμετοχές των αθλητών ξεπέρασαν τις 500 και στην απόσταση των 300 μέτρων για τα παιδιά τις 70, δίνοντας στους συμμετέχοντες την δυνατότητα μόνο αυτήν την ημέρα να απολαύσουν την πανέμορφη διαδρομή πέριξ της λίμνης, μέσα στο καταπράσινο -με εναλλαγές- τοπίο. Παράλληλα λοιπόν με την συμμετοχή τους οι αθλητές απόλαυσαν το ιδιαίτερο αυτό τοπίο,  αλλά ταυτόχρονα πέρασαν το μήνυμα «όχι στο ξεπούλημα του πολυτιμότερου αγαθού για τον άνθρωπο το νερό».
 
Ο  2ος αυτός  Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα στέφθηκε με επιτυχία από την πολύτιμη βοήθεια όλων όσων συνέβαλαν στην διοργάνωση για την υλοποίησή της. Αυτό οφείλεται  κατά κύριο λόγο στους χορηγούς και υποστηρικτές, αλλά και στους εθελοντές που συνέβαλαν όσο το δυνατόν για το καλύτερο αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι  διοργανωτές.

H φωτογραφία είναι από το runningnews.gr.