Τετάρτη, 26 Μαρτίου, ΦΩΚΙΑΝΟΣ-ΖΑΠΠΕΙΟ (Βασιλίσσης Όλγας 1), 18:30


 

Τετάρτη, 26 Μαρτίου, ΦΩΚΙΑΝΟΣ-ΖΑΠΠΕΙΟ (Βασιλίσσης Όλγας 1), 18:30

#BoostAthenswithendlessenergy

 

Τα adidasOpenRun, η πιο αγαπημένη συνήθεια των runners της πόλης, επιστρέφουν και γεμίζουν την Αθήνα με ατελείωτη ενέργεια! Ανεξάρτητα από τη φυσική σου κατάσταση, μπορείς να απολαύσεις την ένταση, τον ενθουσιασμό και τη διασκέδαση των πιο funrunningeventsτης πόλης.

 

Φέτος τα adidasOpenRunθα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερα, καθώς θα έχουν διαφορετικό θέμα κάθε μήνα που θα κάνει την εμπειρία τρεξίματος ξεχωριστή. #BoostAthens είναι το σύνθημα και το πρώτο adidasOpenRunξεκινά, με τους runnersέτοιμους να απολαύσουν τη διαδρομή και να νιώσουν ένα BOOST ενέργειας σε κάθε χιλιόμετρο.

 

Η εκκίνηση του 1ου adidas Open Run για το 2014, με θέμα #BoostAthenswithendlessenergy, θα δοθεί στον Φωκιανό-Ζάππειο (Βασιλίσσης Όλγας 1), την Τετάρτη 26 Μαρτίου, στις 18:30 (προσέλευση 17.15 ως 18:15). Οι runnersθα τρέξουν στο κέντρο της Αθήνας και θα το γεμίσουν με την αστείρευτη ενέργειά τους. Στο χώρο της εκκίνησης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα τεχνολογία BOOSTπου έφερε την επανάσταση στο τρέξιμο ενώ bodypaintersκαι ομάδες κρουστών θα δώσουν χρώμα και ρυθμό στη διαδρομή.

 

Θυμήσου:

·      Οι 2 εναλλακτικές διαδρομές (5 χλμ. & 10 χλμ.) θα διασχίσουν το κέντρο της Αθήνας, από την Διονυσίου Αρεοπαγίτου μέχρι την Πλάκα και το Θησείο.

·      Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυσική σου κατάσταση.

·      Η εγγραφή σου γίνεται στο χώρο εκκίνησης, ενώ τα προσωπικά σου αντικείμενα θα φυλαχθούν με ασφάλεια.  

·      Στο σημείο συνάντησης, σε περιμένει το πιο urbanrunningparty, με upbeatμουσική και energydrinksκαι snacks.

·      Θα τρέξεις τη διαδρομή υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών που θα μοιραστούν μαζί σου runningtips.

·      Θα δοκιμάσεις τα νέα adidasrunningπροϊόντα και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει running εξοπλισμό αξίας 500€.

 

Αγνόησε το χρονόμετρο και τον ανταγωνισμό και έλα μόνος σου ή με παρέα για να απολαύσεις το τρέξιμο στην πιο downtown διαδρομή. Τα adidasOpenRun σε περιμένουν κάθε μήνα στα πιο ξεχωριστά urbanspots: Φάληρο (30.04), ΟΑΚΑ (28.05), Πάρκο Τρίτση (18.06), Καβούρι (09.07), Γλυφάδα (28.09), Αθήνα (22.10).

 

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα adidasOpenRun μπορείτε να βρείτε στο: www.adidasrunningteam.gr

Δώσε κι εσύ ενέργεια στην Αθήνα μαζί με την πιο funrunning παρέα!

 

#BoostAthens