Τέρμα πια τα σκασμένα λάστιχα. Η Nexo είναι εδώ.


Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο το κάνεις την ποδηλατάδα σου και να σου σκάει το λάστιχο. Ωστόσο, αυτή η πολύ γνώριμη σκηνή μπορεί μια για πάντα να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και αυτό γιατί η Nexo δημιούργησε λάστιχα ποδηλάτου χωρίς αέρα!

Δεν πρόκειται σίγουρα για κάτι που δεν θα έχεις ξαναδεί ή δεν έχεις ξανακούσει. Η ιδέα υπάρχει καιρό αλλά δεν είναι τόσο δημοφιλής γιατί μπορεί το σκάσιμο να αποτρεπόταν αλλά η εμπειρία δεν ήταν ίδια. Η Nexo, υποστηρίζει ότι έχει βρει τη λύση σε όλα τα προβλήματα. Τα συγκεκριμένα λάστιχα είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να εξασφαλίζουν τέλεια ισορροπία και ανθεκτικότητα. Έχουν ίδιο βάρος με τα κανονικά λάστιχα, αλλά είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μπορούν εύκολα να ανακυκλωθούν. Μπορούν να τοποθετηθούν πολύ εύκολα και να προσφέρουν ανέμελες και ασφαλείς βόλτες.

 

nexusiin1.jpg 

Οι υπεύθυνοι, όπως αναφέρουν ασχολούνται από το 2009 με την βιομηχανία ποδηλάτου και έχουν δει πολλά λάστιχα να σκάνε. Ο στόχος τους για ένα... μέλλον χωρίς σκασμένα λάστιχα, φαίνεται ότι φάνηκε τίμιος σε πολύ κόσμο. Το project έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και στο Kickstarter έχει ξεπεραστεί κατά πολύ ο στόχος, ενώ απομένουν ακόμα 17 μέρες για συγκέντρωση χρημάτων!

Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται τον Ιανουάριο του 2017 και μετά θα μπορεί επίσης κάποιος να παραγγείλει το προϊόν που του ταιριάζει καλύτερα από το e-shop της εταιρείας. Προς το παρόν, ο μόνος τρόπος να το αγοράσεις είναι μέσω Kickstarter. Η τιμή δεν είναι παράλογη!