Η νέα τάση είναι ποδήλατο σε... σινεμά και δε φαίνεται καθόλου άσχημη.


Είναι αρκετά συνηθισμένο όταν κάνεις ποδήλατο να ακούς μουσική, τόσο στο δρόμο όσο και στο γυμναστήριο. Αυτό που σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο αλλά φαίνεται εξαιρετική ιδέα, είναι όσο τα πόδια σου κάνουν πετάλι, τα μάτια σου να βλέπουν σε τεράστιες οθόνες διάφορα τοπία! 

Κάνε λίγη υπομονή μέχρι αυτή η ιδέα να φτάσει στην Ελλάδα. Προς το παρόν μόνο στο Brooklyn υλοποειται και ακούει στο όνομα IMAXShift. Οι εμπνευστές αυτών των μαθημάτων τονίζουν ότι με τις τεράστιες οθόνες την ώρα της προπόνησης, το μυαλό αποσπάται και έτσι δε συνειδητοποιεί την κούραση στο βαθμό που το κάνει όταν δεν έχει αντίστοιχα ερεθίσματα. 

Όσο τα πετάλια παίρνουν φωτιά, οι συμμετέχοντες κάνουν βόλτα στο ηλιακό σύστημα, στη Χαβάη αλλά και στο ρυθμό της μουσικής με αντίστοιχα εφέ. "Κάθε μάθημα είναι διαφορετικό και φτιαγμένο από τους γυμναστές για να υπάρχει ένας μοναδικός συνδυασμός μουσικής και οπτικής εμπειρίας που συμπληρώνει τέλεια την προπόνηση" αναφέρεται στο επίσημο website του IMAXShift.  Ένα μάθημα κρατάει περίπου 45 λεπτά και κοστίζει 34 δολάρια. Και στα δικά μας (και λίγο οικονομικότερα).