Και διοργανώνει φωτογραφικό διαγωνισμό.


Το CU Pop-Up Service Bike κάνει βόλτες στην Ελλάδα για δωρεάν ποδηλατικά service και διοργανώνει φωτογραφικό διαγωνισμό 

 

 

Το CU Pop-Up Service Bike, το κινητό συνεργείο ποδηλάτων του CU που είναι σχεδιασμένο από ποδηλάτες για ποδηλάτες, κυκλοφορεί εδώ κι ένα χρόνο, προσφέροντας δωρεάν service σε όποιον χρειάζεται. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει πάνω από 150 δωρεάν service και έχει καλύψει διάφορες περιοχές της Αττικής, αλλά και Πανεπιστήμια και σχολές της Αθήνας. Αυτό το καλοκαίρι θα ταξιδεύει και εκτός Αθηνών, σε πόλεις όπως το Ναύπλιο, η Χαλκίδα, η Πάτρα, η Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα, ο Βόλος αλλά και τις Σπέτσες. 

 

Το CU pop-up service bike είναι ένα ποδήλατο με ένα trailer, που ακολουθεί την αισθητική των trailer caravans των 50s και εξειδικευμένους μηχανικούς ποδηλάτων. Το trailer κρύβει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστεί κάποιος για να κάνει ένα mini-service και ο μηχανικός που το οδηγεί μπορεί να προσφέρει από μια απλή γνώμη για κάποια αναβάθμιση, μέχρι ρύθμιση ταχυτήτων & φρένων, σφίξιμο ποτηριών, αλλαγή σαμπρέλας, λάδωμα αλυσίδας και φυσικά χρήσιμες συμβουλές για τα ποδήλατα. Το CU pop-up service bike θα το συναντήσει κάποιος σε εβδομαδιαίες ποδηλατοβόλτες, συναυλίες, events, αγώνες, αλλά και σε παραλίες, πάντοτε στη διάθεση οποιουδήποτε το χρειαστεί και εντελώς δωρεάν.

 

Εκτός από τα δωρεάν service, τo CU Pop-Up Service Bike διοργανώνει για 2η χρονιά φωτογραφικό διαγωνισμό για όλους τους ποδηλάτες του instagram. Ανεβάζοντας τις πιο απίθανες φωτογραφίες με ποδήλατα σε ανατρεπτικές, αστείες ή ρομαντικές στιγμές, στα πιο απίστευτα μέρη για ποδηλατοβόλτες ή απλά τους πιο Restart ποδηλάτες, μπορούν όλοι να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο #RestartBike άλμπουμ και να κερδίσουν φοβερά ποδηλατικά δώρα. Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, ανεβάζουν ποδηλατικές φωτογραφίες ή βίντεο στο Instagram ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρουν στο bit.ly/RestartBike  και μπορεί να κερδίσουν ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές GoPro Hero 3   με βάση για ποδήλατο, χειροποίητα κουδουνάκια ποδηλάτου Uglybell , ποδηλατικά key holders και καπελάκια Moozaka . Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι τέλος Οκτωβρίου και κάθε εβδομάδα θα αναδεικνύεται ένας νικητής.

 

Το πρόγραμμα με τις επόμενες στάσεις του CU Pop-Up Service Bike μπορεί να βρει κανείς στο www.Vodafonecu.gr/cu, ενώ φωτογραφίες από τις βόλτες του & τις φωτογραφίες του εβδομαδιαίου νικητή του διαγωνισμού στο grekamag.gr/category/good-stuff/cu/

 

CU PopUp Service bike.jpg