Διοργανώθηκε τον Ιούνιο


 

Διοργανώθηκε τον Ιούνιο

Αυτό τον Ιούνιο διοργανώθηκε το 3ο Brovet από το 48x17 Cycles. Το Brovet είναι μια διοργάνωση που γίνεται 2 φορές τον χρόνο. Αυτή την φορά επισκέφθηκε την Πελοπόννησο ξανά με σκοπό να εξερευνήσει σε βάθος σημεία στην Αργολίδα και Κορινθία. Αν ο στόχος του Brovet στην αρχή ήταν να δημιουργηθεί  ένα event όπου οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν τρεις ημέρες με φίλους κάνοντας ποδήλατο τώρα είναι καθαρό ότι το Brovet είναι περισσότερο μια εξερεύνηση, μια περιπέτεια, ίσως μια αναζήτηση με σκοπό να χαρστογραφήθούν ποδηλατικά σε βάθος οι μυστηριώδες μικροί αγροτικοί δρόμοι αυτού του τόσο όμορφου και περίπλοκου νομού.

 

Υπάρχουν τα πάντα εδώ: ψηλά τρομακτικά βουνά, επίπεδα πλατώ, παραλίες που εκτείνονται μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι σου, αρχαίοι ναοί, ένα αχανές και ποικίλο δίκτυο δρόμων, πανέμορφα χωριά, χωράφια με ελιές και πορτοκαλιές και μια πλούσια ιστορία που σε πηγαίνει πίσω στην αρχή του Ευρωπαϊκού πολιτισμού. Με αυτό το background μαζεύτηκε ένα δυνατό crew για αυτή την περιπέτεια.

 

Εικόνες: Διατηρώντας την ηρεμία σου καθώς ανηφορίζεις σε ακραία ζέστη, βουτώντας στην κατηφόρα με 78 χλμ με ένα κοπάδι πρόβατα ως μοναδικούς θεατές – όχι ακριβώς σαν το Tour De France – επιζώντας μια Trainspotting τύπου τουαλέτα σε ένα χωριό που θυμίζει ταινία γουέστερν του Sergio Leone. Να στέκεσαι με δέος μπροστά στις ανεμογεννήτριες καθώς κοιτάς το Big Blue μπροστά στον ορίζοντα - είσαι στην ψηλότερη κορυφή. Βουτώντας στα δροσερά νερά της Επιδαύρου κολυμπώντας τον πόνο μακρυά από τα πόδια σου καθώς ένα τεράστιο καβούρι σε κοιτά κατάματα. Μοιράσου ένα BBQ και μια κρύα μπύρα με τους συν ποδηλάτες σου καθώς έχεις άμμο στα πόδια σου. Η Πελοπόννησος δεν θα γίνει ποτέ αληθινά δικιά μας αν δεν την ποδηλατίσουμε όλη.

 

Brovet: μια εξερεύνηση σε ποδηλατική θεραπεία και αληθινή φιλία. Θα συναντηθούμε ξανά.

 

{vimeo}100058684{/vimeo}