Το Cyclingspot Mountain Bike Cup μετά από πέντε αγώνες, τους τελευταίους πέντε μήνες, έκλεισε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στην Χαλκιδική.


 

Το Cyclingspot Mountain Bike Cup μετά από πέντε αγώνες, τους τελευταίους πέντε μήνες, έκλεισε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην ορεινή Σιθωνία με εκκίνηση και τερματισμό το Camping Lacara. Στον τελικό αγώνα του κυπέλλου συμμετείχαν 100 περίπου αθλητές όλων των ηλικιών δίνοντας έναν ιδιαίτερα πανηγυρικό τόνο στο κλείσιμο της διοργάνωσης. Αθλητές και θεατές έφυγαν κατενθουσιασμένοι από την διοργάνωση αλλά και την φιλοξενία που τους επιφύλαξε το Camping Lacara.

 

Στον αγώνα της κατηγορίας οπεν ο Βαγγέλης Παπαϊωάννου, αθλητής των Χιλίων Δένδρων κατάφερε να στεφθεί νικητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Lacara, επικρατώντας άνετα επί των αντιπάλων του. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο παλιός πρωταθλητής Κώστας Συμελίδης επίσης των Χιλίων Δένδρων, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε ο έφηβος Παναγιώτης Μπουκουβάλας του ΒΑΟ, θέση που ήταν ικανή για να του δώσει την νίκη στην τελική γενική κατάταξη του κυπέλλου με 670 βαθμούς. Στην δεύτερη θέση του κυπέλλου, παρά την απουσία του από τον τελικό, τερμάτισε ο Βαλκανιονίκης Αλέξανδρος Βροχίδης, της SMF με 570 βαθμούς, ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Ηλίας Τσορτσουκτσίδης του ΒΑΟ με 545 βαθμούς.

 

 Μεγάλη συμμετοχή αλλά και μεγάλο πάθος υπήρξε και στον τελικό του Cyclingspot Junior mtb Cup, το κύπελλο για τους μικρότερους φίλους του αθλήματος, που φέτος ήταν εντεταγμένο στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, το οποίο ακολούθησε φέτος και στους πέντε αγώνες ως παράλληλη εκδήλωση. 

Τελικοί νικητές του Cyclingspot Junior mtb Cup ήταν ο Νίκος Λαφτσίδης των Μαχητών Πεύκων στους Παμπαίδες, η Δήμητρα Τάτλη του ΠΑΟΚ στις πανκορασίδες, ο Δημήτρης Παυλίδης του Ποδηλάτη στην κατηγορία Μίνι μεγάλων αγοριών, η Φανή Μπάνου του Βέλους στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών, ο Χρήστος Γόκτσης και η Σοφία Καπετανίδου του Ποδηλάτη στην κατηγορία Μίνι μικρών αγοριών και κοριτσιών αντίστοιχα.

 

Το Cyclingspot δίνει ραντεβού με μικρούς και μεγάλους φίλους της ορεινής ποδηλασίας το 2015 για το δεύτερο Cyclingspot Mountain Bike Cup με ακόμη περισσότερες καινοτομίες αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις. 

  

Για τα αποτελέσματα του τελευταίου αγώνα, την τελική γενική κατάταξη του Cyclingspot Mountain Bike Cup αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την διοργάνωση μπορείτε να τα ενημερωθείτε από την σελίδα του Cyclingspot στο Facebook, στην διεύθυνση http://www.facebook.com/Cyclingspot .