Δικαίωµα συµµετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π και ανεξάρτητοι.


Ο Ποδηλατικός Γυµναστικός Σύλλογος Λάρισας, διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα δρόµου, την «Ανάβαση Σπηλιάς – Καταφύγιο Κισσάβου» 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17 Μαίου 2014, ηµέρα Σάββατο και ώρα 16:00 πµ. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: 

16:00 ΜΙΝΙ 2χλµ 

16:15 ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 5χλµ. 

16:45 ΠΑΙΔΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ – ΟΠΕΝ - ΜΑΣΤΕΡΣ 11χλµ. 

16:45 ΑΝΤΡΕΣ – ΕΦΗΒΟΙ 21χλµ. 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση όλων των κατηγοριών από την πλατεία Συκουρίου. 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωµα συµµετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π και ανεξάρτητοι. Ο σύλλογος δεν έχει καµία ευθύνη σε περίπτωση φθοράς, απώλειας υλικού ή ατυχήµατος. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στο FAX του Ποδηλατικού Γυµναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. µέχρι την 16η Μαίου 2014 και ώρα 16:00. 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισµοί της Ε.Ο.Π. 

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωµα τροποποίησης της. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Παράβολο συµµετοχής 10€ για την κατηγορία OPEN, 1 ώρα πριν την εκκίνηση. 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Σε όλες τις κατηγορίες στον 1ο νικητή απονέµεται κύπελλο, χρυσό µετάλλιο και δίπλωµα, στον 2ο νικητή ασηµένιο µετάλλιο, δίπλωµα και στον 3ο χάλκινο µετάλλιο και δίπλωµα, στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωµα.