Σάρωσε το νέο του τραγούδι


Ο συνδυασμός Ευρωπαϊκών στοιχείων στο καινούργιο τραγούδι του SNIK μάγεψε τους πληθυσμούς της ηπείρου. Το «Colpo Grosso» σε συνεργασία με τους Capo Plaza, Noizy & Gue Pequeno έκλεψε τις συχνότητες, άλλαξε την τροπή του αέρα.
Το music video για το νέο τραγούδι του SNIK εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Youtube την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 17:00. Τρεις ημέρες αργότερα, 2.000.000 πιθανοί λάτρεις της ραπ το είχαν παρακολουθήσει. Πλέον, η διεθνής συνεργασία του Έλληνα ράπερ τοποθετείται στο Νο1 των Youtube Trends σε Ιταλία, Αλβανία και Ελλάδα. Βρίσκεται ακόμα στο Νο10 της Ελβετίας.

sniktr.jpg
Όσον αφορά το Spotify, το «Colpo Grosso» συγκέντρωσε περισσότερα από 850.000 streams, διανύοντας έτσι τη διαδρομή του προς μία από τις μεγαλύτερες Ευρωπαικές rap playlists και στο ιταλικό New Music Friday. Η πρεμιέρα του δεν έφερε μόνο χαρά για την κυκλοφορία του κομματιού, αλλά και για την επιτυχία του, αφού τοποθετήθηκε στο No1 του Spotify Greece Top50 και στο Νο12 του Spotify Italy Top50. Δεν υπήρξε άλλος καλλιτέχνης με τόσο υψηλή θέση στα Ιταλικά charts.

Δες εδώ το official music video: