Οι Κόλιν Φάρελ και Τζιανκάρλο Εσποζίτο επιστρέφουν τηλεοπτικά με νέα αστυνομικά δράματα, έτοιμα να μας καθηλώσουν.


Ποια αστυνομικά δράμα και σειρές μυστηρίου βλέπουμε σήμερα; Είναι τόσο μεγάλη η παραγωγή νέων τηλεοπτικών σειρών από κάθε είδος και από κάθε μεγάλη streaming πλατφόρμα, μέχρι που ερχόμαστε εμείς να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση.

Parish
Καλοδεχούμενη κάθε νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον αμερικανό ηθοποιό Τζιανκάρλο Εσποζίτο, αν και πολύ δύσκολα κάτι μπορεί να ξεπεράσει το ρόλο του αρχινονού Γκας Φρινγκ στο «
Breaking Bad» και «Better Call Saul”. Στα γνωστά λημέρια της AMC, ο Τζιανκάρλο Εσποζίτο εδώ παίζει τον οικογενειάρχη Γκρέι Πάρις που έχει αφήσει πίσω την εγκληματική του ζωή για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και την υπηρεσία πολυτελών αυτοκινήτων που «τρέχει» στη Νέα Ορλεάνη. Μετά τη βίαιη δολοφονία του γιου του, μαζί με τα χρέη που συσσωρεύονται στην εταιρεία, ο Πάρις αναγκάζεται να επιστρέψει στον κόσμο του εγκλήματος. Καταιγιστικά τα δύο πρώτα επεισόδια που είδαμε. Η σειρά «Parish» προβάλλεται στο COSMOTE SERIES HD.



Sugar
Μόνο και μόνο που πρωταγωνιστεί ο Κόλιν Φάρελ σε αυτή τη νέα σειρά του   
Apple TV+ αρκεί για να στρέψει τα βλέμματα και να πατήσουμε το play. Τα δύο πρώτα επεισόδια είναι εδώ και μας άρεσαν πολύ! Ο Κόλιν Φάρελ παίζει τον uber cool ιδιωτικό ντετέκτιβ του Λος Άντζελες, Τζον Σούγκαρ, που κρύβει όμως μία μελαγχολία στο βλέμμα του, ενώ προσπαθεί να εξιχνιάσει την εξαφάνιση της εγγονής ενός θρυλικού κινηματογραφικού παραγωγού του Χόλιγουντ. Ήδη ανακοινώθηκε και μία δεύτερη σεζόν.

Manhunt
Απίθανη ιστορική σειρά δράσης και κατασκοπευτικό θρίλερ του
Apple TV+ που μας πηγαίνει πίσω στο χρόνο, την εποχή της δολοφονίας του Προέδρου Αβραάμ Λίνκολν (1809-1865) από τον ηθοποιό Τζον Γουίλκς Μπουθ, κατά τη διάρκεια μίας παράστασης στο θέατρο Φορντ στην Ουάσινγκτον. Ο κατάσκοπος Τζον Γουίλκς Μπουθ το σκάει από το θέατρο εν μέσω χάους και πανικού και από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει ένα μεγάλο κυνήγι για να βρεθεί.



American Rust
“Πατροπαράδοτη» αμερικανική αστυνομική σειρά που βλέπουμε στο
Amazon Prime Video και μόλις άρχισε να προβάλλεται η δεύτερη σεζόν. Το «American Rust» έχει για πρωταγωνιστή τον Τζεφ Ντάνιελς, έναν αστυνομικό διευθυντή σε μία πρώην βιομηχανική περιοχή στην Πενσυλβάνια. Ο Ντελ Χάρις (Τζεφ Ντάνιελς), αν πάμε πίσω στην πρώτη σεζόν, ερευνά την υπόθεση ενός νεαρού που κατηγορείται για φόνο και δεν είναι άλλος από το γιο της γυναίκας που αγαπά. Αυτό από μόνο του και όσο η έρευνα προχωρά, θα τον φέρει μπροστά σε διλήμματα και προκλήσεις.
 

Criminal Record
Άλλη μία σειρά που βλέπουμε στο
Apple TV+, μόνο που εδώ μεταφερόμαστε στην καρδιά του Λονδίνου σε ένα πραγματικά συναρπαστικό βρετανικό θρίλερ. Δύο ντετέκτιβ, η πρωτόβγαλτη Τζουν Λένκερ (Κας Τζάμπο) και ο βετεράνος και δικτυωμένος Ντάνιελ Χέγκαρτι (Πίτερ Καπάλντι, γνωστός από το ρόλο του σαν Doctor Who), έρχονται σε σύγκρουση όταν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα ανοίγει ξανά μία παλιά υπόθεση δολοφονίας και μίας αμφιλεγόμενης δικαστικής απόφασης. Η Τζουν θέλει να το ψάξει περισσότερο, ο Ντάνιελ όχι.



Passenger
Ατμοσφαιρικό βρετανικό θρίλερ, με
supernatural πινελιές, που φέρνει φρέσκο αέρα στο genre. Η δράση τοποθετείται στη μικρή βόρεια πόλη του  Chadder Vale, εκεί που έχει μετακομίσει για προσωπικούς λόγους (θα τους μάθουμε; ) και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή η μέχρι πρότινος ντετέκτιβ του Μητροπολιτικού Λονδίνου, Ρία Ατζούνα (Γούνμι Μοσάκου). Κάποιες μυστηριώδεις εξαφανίσεις, επανεμφανίσεις και φόνοι δεν αργούν να αναστατώσουν την πόλη. Οι κάτοικοι της κλειστής κοινότητας δεν βλέπουν με καλό μάτι τους… ξένους.