Η νέα χρονιά ξεκινά με τις απαραίτητες tech προσθήκες προϊόντων της Xiaomi.


Ο Σεπτέμβριος φτάνει αισίως στο τέλος του, όμως η Back2School διάθεση καλά κρατεί, αφού ακόμα προσπαθείς να εγκλιματιστείς στη νέα καθημερινότητα που επιφυλάσσει η ζωή μετά την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού. Και τι καλύτερο για να συμβεί αυτό από ένα καλό update στην tech φαρέτρα σου, που θα βοηθήσει την κατάσταση όσο επιστρέφεις στα έδρανα της σχολής ή τα θρανία του σχολείου για νέες περιπέτειες. Η Xiaomi έχει μερικές φρέσκες προτάσεις, που σίγουρα πρέπει να τσεκάρεις!

Αυτό το φθινόπωρο, γνώρισε λοιπόν το θαυματουργό Redmi Note 12 που αποτελεί μια φοβερή πρόταση της Xiaomi για το smartphone update που χρωστάς στον εαυτό σου και που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σου στο full. Με υψηλής ποιότητας σχεδιασμό, παρόμοιο με τις Pro συσκευές, το Redmi Note 12 έρχεται με smooth 120Hz AMOLED display για την πιο άνετη οθόνη που είχες ποτέ και ταχύτατο επεξεργαστή Snapdragon, που θα σε βοηθήσει να τρέχεις όλα σου τα tasks με ακρίβεια και ευκολία. Η τριπλή ΑΙ κάμερά του με 50MP θα σου εξασφαλίσει ονειρεμένες λήψεις για posts στα social media που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις (η υπερευρυγώνια και η macro κάμερα θα σε εντυπωσιάσουν), ενώ με τη λειτουργία ταχείας φόρτισης 33W και long lasting μπαταρία 5000mAh δεν θα σε προδώσει ποτέ την ώρα που το έχεις ανάγκη. Όλα αυτά σε έναν κομψό, ελαφρύ (183,5 γρ.) και άνετο στο κράτημα σχεδιασμό. Θα το βρεις σε Ice Blue, Mint Green και Onyx Grey αποχρώσεις από €229,9.

Με έμφαση στην κάμερα, το Redmi Note 12S είναι η αμέσως επόμενη πρόταση της Xiaomi για εσένα που έχεις ανάγκη από ένα cutting edge smartphone που θα απαθανατίζει όλες σου τις στιγμές με ακρίβεια. Ο MediaTek Helio G96 προσφέρει ισχύ στην εντυπωσιακή κάμερα 108MP που αυτό διαθέτει, αλλά και ομαλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz, χαρίζοντάς σου ευκρινείς λήψεις καθώς και ισχυρή εμπειρία gaming. Επιπλέον, διαθέτει 16MP selfie κάμερα που όσο κι αν δεν το παραδέχεσαι, τη χρειάζεσαι, ενώ με το filmCamera, μια σειρά από φίλτρα φωτογραφιών που βασίζονται σε αυθεντικά, vintage στυλ ταινιών θα απογειώσεις το content σου. Χάρη στο σύστημα ήχου με δύο ηχεία του Redmi Note 12S θα απολαύσεις στο έπακρο το αγαπημένο σου περιεχόμενο και την εμπειρία του gaming, ενώ με επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο έως 1TB και 5GB επιπλέον RAM με επέκταση μνήμης, δεν θα χρειαστεί ποτέ να κάνεις εκπτώσεις στα αρχεία και τα προγράμματά σου. Θα το βρεις επίσης με 90Hz AMOLED display, λειτουργία ταχείας φόρτισης 33W και long lasting μπαταρία 5000mAh, σε Ice Blue, Mint Green και Onyx Grey αποχρώσεις από €299,9.

Οι προτάσεις της Xiaomi δεν σταματάνε όμως εδώ, αφού στη διάθεσή σου έχεις και το πολυδύναμο Redmi Note 12 5G. Με διπλή κάρτα SIM, Dual 5G και επεξεργαστή Snapdragon® 4 Gen 1, το Redmi Note 12 5G είναι κι αυτό μια ιδανική επιλογή για τις αυξημένες ανάγκες σου που θα σε ανανεώσει για τα καλά. Απόλαυσέ το με 120Hz AMOLED display, λειτουργία ταχείας φόρτισης 33W και long lasting μπαταρία 5000mAh, κάνοντας χρήση στην τριπλή ΑΙ κάμερά του με 48MP και μέχρι 128GB γρήγορου αποθηκευτικού χώρου για τα αρχεία σου. Θα το βρεις σε Ice Blue, Forest Green και Onyx Grey αποχρώσεις από €269,9.

Και για τους Pro users με Pro ανάγκες, τα Redmi Note 12 Pro 5G και Redmi Note 12 Pro+ 5G έρχονται και τα δύο με άνετο 120Hz AMOLED display και παντοδύναμο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1080 για επαγγελματικού επιπέδου, heavyweight χρήση, σε ένα πολυεργαλείο που διαθέτει εξελιγμένο σύστημα κάμερας με αισθητήρα επιπέδου flagship με OIS σε 50 και 200MP αντίστοιχα. Όλα αυτά με μια μπαταρία κατασκευασμένη για να αντέχει (67W turbo charging στο Redmi Note 12 Pro 5G και Smart 120W HyperCharge στο Redmi Note 12 Pro+ 5G). Θα τα βρεις από €349,9 και €449,9.

Τέλος, για τους λάτρεις των pads, το Redmi Pad SE είναι η Back2School πρόταση της Xiaomi για έναν εξαιρετικό συνδυασμό σύγχρονου σχεδιασμού και λειτουργικότητας. Η οθόνη FHD+ 11", προσφέρει ανάλυση 1920 x 1200 pixel, διασφαλίζοντας ότι κάθε εικόνα, βίντεο ή κείμενο, απεικονίζεται με απόλυτη ευκρίνεια (και με ομαλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz), με το Dolby Atmos των ηχείων του να απογειώνει την εμπειρία θέασης περιεχομένου στα ταξίδια σου και όσο βρίσκεσαι on-the-go. Και όλα αυτά με μπαταρία 8000 mAh που διαρκεί και sleek aluminum design που ξεχωρίζει (γιατί το στυλ μετράει και το ξέρεις).

Ετοιμάσου λοιπόν για τη Back2School περίοδο του χρόνου με τα προϊόντα της Xiaomi και δώσε στην καθημερινότητά σου το απαραίτητο φρεσκάρισμα με tech προσθήκες προσαρμοσμένες στις αυξημένες σου ανάγκες. Θα τα βρεις σε όλα τα Xiaomi stores σε Αθήνα και Θεσσαλονική, στο mistore-greece.gr καθώς και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης.