Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της εθνικής μας ομάδας


 

Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της εθνικής μας ομάδας

 

Η καθιερωμένη συνάντηση των μελών της εθνικής ομάδας, παραμονή της έναρξης ενός μεγάλου γεγονότος έγινε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ελληνική αποστολή στη Ζυρίχη.

 

Ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος μίλησε στα μέλη της ομάδας για διαδικαστικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση και φυσικά τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην δύσκολη προσπάθεια που έχουν από αύριο το πρωί. Στους αθλητές μίλησε και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής, που και αυτός από την πλευρά του μοίρασε ευχές και ζήτησε από τους αθλητές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

 

Μοναδικός πονοκέφαλος της ελληνικής ομάδας, η ενόχληση που έχει στο πόδι η Μαρία Γάτου. Η αθλήτρια από την περασμένη εβδομάδα ταλαιπωρείται από τραυματισμό, που φαίνεται να της βάζει εμπόδια στη συμμετοχή της. Η αθλήτρια θα βρεθεί αύριο στο προπονητήριο και εκεί θα αποφασιστεί αν θα είναι σε θέση να τρέξει, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος της. Η Γάτου έχει μπροστά της και την συμμετοχή της ομάδας 4Χ100 μέτρα.