Ο εκκεντρικός ηθοποιός έχει αναλάβει έναν ρόλο-έκπληξη!


Η παραγωγή του επερχόμενου «Fantastic Four» της Marvel έχει πάρει μπρος για τα καλά, με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση να θέλει τον πάντα απολαυστικό John Malkovich να λαμβάνει μέρος στην ταινία! Μιας και η Marvel δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τον ρόλο του αθεόφοβου ερμηνευτή, αποφασίσαμε να το ρίξουμε στις μαντεψιές: Ποιός από τους κλασικούς χαρακτήρες των κομικς ταιριάζει περισσότερο στον εκκεντρικό χαρακτήρα του Malkovich;

Mole Man

Ξέρουμε ήδη πως ο Ralph Inesson θα ενσαρκώσει τον τρισάθλιο Galactus, και αμφιβάλλουμε αν ο Malkovich έχει αναλάβει τον σημαντικότατο ρόλο του Doctor Doom, συνεπώς, στρεφόμαστε σε πιο δευτερεύοντες εχθρούς των «Φανταστικών»: Ο Mole Man ζει κάτω από την πόλη και διαχειρείζεται ένα στρατό από μεταλλαγμένα πλάσματα, κάνοντας τη ζωή πατίνι στους ήρωές μας -αλλά σπανίως αποτελεί σημαντική απειλή. Δε θα μας έκανε εντύπωση αν ο Malkovich εμφανιζόταν στο ρόλο του Mole-Man, έστω και για ένα ολιγόλεπτο cameo.

Herbie

Ξέρουμε ήδη πως το ρομποτ-βοηθός των Φανταστικών θα κάνει την εμφάνισή του στην ταινία, συνεπώς είναι λογικό να υποθέσουμε πως κάποιος γνωστός ηθοποιός θα του χαρίσει τη φωνή του. Ο Malkovitch, με τον αξιομνημόνευτο τόνο και την ανεπαίσθητη προφορά, θα ήταν ιδανική επιλογή.

The Wizard

Old-School εχθρός των Φανταστικών και αρχηγός της δικιάς του ομάδας υπερκακών, ο Wizard αποτελεί επίσης καλή επιλογή για τον Malkovich, με την τεράστια κεφάλα και το χαζοβιόλικο μουστάκι του.

Willie Lumpkin

Ο παραδοσιακός ταχυδρόμος των Φανταστικών είναι ένας συμπαθέστατος δεύτερος χαρακτήρας, ο οποίος μάλιστα ενσαρκώθηκε από τον ίδιο τον Stan Lee στο «Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer» του 2005. Αυτή τη φορά, θα μπορούσε να ενσαρκωθεί από τον Malkovitch, σε έναν σύντομο κωμικό ρόλο.