Ακόμη περισσότερες αποκριάτικες προτάσεις!


Την προηγούμενη εβδομάδα σας προτείναμε 6 εύκολες αποκριάτικες στολές εμπνευσμένες από τα κινούμενα σχέδια των παιδικών μας χρόνων και σήμερα, συμπληρώνουμε τη λίστα με μερικές ακόμη νοσταλγικές επιλογές!

Kiki (Kiki's Delivery Service)

Θα ήταν έγκλημα να μην προτείνουμε τουλάχιστον μία στολή από τη φιλμογραφία του Studio Ghibli, και το φορεματάκι της Kiki είναι as iconic as it gets! Συνδυάστε με κόκκινη κορδέλα, πορτοκαλί τσάντα, μαγνητοφωνάκι και παραδοσιακή, αχυρένια σκούπα (στην Λεωφόρο Αθηνάς έχει πολλές!) και είστε έτοιμοι για να κατατροπώσετε το artist's block!

Sabrina (Sabrina the Teenage Witch)

Πάμε από έφηβη μαγισσούλλα σε έφηβη μαγισσούλα: η Σαμπρίνα έχει πάρει αναρίθμητες μορφές ανά τις δεκαετίες, με την πιο πρόσφατη edgy εκδοχή της να προβάλλεται στο Netflix -εμείς όμως εδώ προτιμάμε την εμβληματική 2000s εμφάνισή της, με κροπ-τοπ, φουστίτσα και αθλητικά παπούτσια.

Nils Holgersson (The Wonderful Adventures of Nils)

To κορυφαίο μυθιστόρημα της Selma Lagerlof μεταφέρθηκε το 1980 σε anime από το studio Pierrot, και κάθε παιδί που μεγάλωσε στα τέλη του προηγούμενου αιώνα θυμάται το εμβληματικό συνολάκι του πρωταγωνιστή: Μπλε μπλούζα, μπλέ παντελόνι, καφέ γιλέκο και κατακόκκινο καπελάκι ξωτικού!

Chichiro (Spirited Away)

Επιστροφή στο Ghibli και αυτή τη φορά, επιλέγουμε ένα από τα 2000s διαμαντάκια του στούντιο: H Chihiro έχει όχι μία, αλλά δύο iconic εμφανίσεις σχετικά εύκολες να κατασκευαστούν, ενώ ο αξέχαστος no-face είναι πάντοτε ιδανική επιλογή για έναν πανύψηλο αποκριάτικο παρτενέρ.

Ramona Flowers (Scott Pilgrim Takes Off)

Μπορεί το κινούμενο σχέδιο του «Scott Pilgrim» να αποτελεί σύγχρονο δημιούργημα (κυκλοφόρησε μόλις πέρσι στο Netflix), ο θεότρελος κόσμος του Bryan Lee O' Malley ωστόσο μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού εδώ και δύο δεκαετίες! Η Ramona Flowers και η απύθμενη γκαρνταρόμπα της πρωτοστατούν εδώ, αλλά και η υπόλοιπη καναδο-φοιτητο-παρέα δεν πάει πίσω.