Αποκριάτικες στολές για όλη την παρέα!


Το καρναβάλι πλησιάζει απειλητικά! Πριν ξεκινήσουν να πέφτουν οι προσκλήσεις για πάρτυ μασκέ, μαζώξεις, τσικνοπέμπτες και κάθε λογής αποκριάτικα γλέντια, καλό θα ήταν να έχετε έτοιμη τη φετινή σας στολή -γιατί ποιος έχει όρεξη να τρέχει τελευταία στιγμή; Εμείς για να σας βοηθήσουμε, σας ετοιμάσαμε μία λίστα με εύκολες στολές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, για εσάς και ολόκληρη την παρέα σας -εμπνευσμένες φυσικά από τα κινούμενα σχέδια των παιδικών μας χρόνων, για μάξιμουμ ψαγμενιά, απόλυτη νοσταλγία, και φουλ παρεΐστικα vibes!

Μπομπ Σφουγγαράκης (& Σία)

Κανένα κινούμενο σχέδιο δεν καθόρισε πιο ανεπανόρθωτα τον ψυχισμό των Millenials και των Zoomers από τον θεότρελο, σουρεαλιστικό, ψυχεδελικό υποβρύχιο κόσμο του Μπομπ Σφουγγαράκη! Ο Μπομπ και η παρέα του είναι μαλάκια, ψάρια, εχινόδερμα και διάφορα άλλα θαλασσινά -αλλά φοράνε ρούχα καθημερινά όπως γραβάτες, t-shirts και πολύχρωμα μαγιό! Και αν ακόμη αναρωτιέστε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μία ρεαλιστική εκδοχή των υποθαλάσσιων φίλων μας, σας παραπέμπουμε στα κοστούμια του (παρεμπιπτόντως εξαιρετικού) «Spongebob Musical» του 2016:

Απίθανη Κιμ (& Ρον Σταματημένος)

Απόλυτο είδωλο ή αιώνιο crush (ανάλογα με τα γούστα σας), η Απίθανη Κιμ άφησε, σε κάθε περίπτωση, ανεξίτηλο το σημάδι της στα νεαρά μυαλουδάκια των 2000s. Τόσο η tactical εμφάνισή της όσο και το casual σχολικό συνολάκι της είναι εύκολα να αναπαραχθούν μόνο με μερικά απλά βήματα -ενώ ο πιστός Ρον Σταματημένος είναι πάντα εκεί, σε περίπτωση που χρειάζεστε συνοδεία στο αποκριάτικο σουαρέ.

Μάιλο Θατς (& Σία)

Μία από τις πιο εμπορικά αποτυχημένες ταινίες της Disney, η «Ατλαντίδα» του 2001 σήμανε την αρχή του τέλους για την αυτοκρατορία του Μίκυ στο κινούμενο σχέδιο -αλλά σήμερα θεωρείται μία από τις πιο ατμοσφαιρικές, περιπετειώδεις, δημιουργικές και ενήλικες παραγωγές του στούντιο, με τα ασύγκριτα character designs του Mike Mignola (Hellboy) να πρωτοστατούν. Ο καλόκαρδος Μάιλο Θατς είναι φυσικά ο πρώτος που μας έρχεται στο μυαλό με τις iconic εμφανίσεις του, αλλά μην ξεχνάτε πως τον πλαισιώνει μία απίθανη παρέα από αξέχαστους μισθοφόρους!

Ας Κέτσαμ (& Σία)

Θα λέγαμε πως τα Πόκεμον καθόρισαν τις ζωές μας στα τέλη του προηγούμενου αιώνα, αλλά τα Πόκεμον δε χρειάζονται συστάσεις -μιας και αποτελούν, μέχρι και σήμερα, το επικερδέστερο media franchise όλων των εποχών! Εμείς εδώ θα εστιάσουμε στην original, εμβληματική παρέα που γνωρίσαμε στην πρώτη σεζόν του ομώνυμου anime, με τους Ash, Misty και Brock να είναι ντυμένοι με απλά αλλά αξέχαστα συνολάκια: Καπελάκι, τζιν, σακίδιο και μπουφανάκι για τον Ash, κίτρινο crop-top, τιράντες και booty shorts για την Misty, και tactical γιλέκο με πορτοκαλί t-shirt και παντελόνι για τον Brock!

Διάλειμμα

Δεν είστε πραγματικός millenial αν δε θυμάστε το καλύτερο κινούμενο σχέδιο του Σαββατοκύριακου: Το αξεπέραστο «Διάλειμμα», με πρωταγωνιστές την πιο αθεόφοβη παρέα από μπόμπιρες που έχει υπάρξει ποτέ, άφησε εποχή με το χιούμορ και τον χαρακτηριστικά late 90s ρουχισμό του και σήμερα, αποτελεί τον ορισμό του υποτιμημένου cult classic! Ρίξτε μια ματιά στο πολύχρωμο ρόστερ, ξεσκονίστε τα 90s αξεσουάρ σας και, ανάλογα με την διαθέσιμη γκαρνταρόμπα σας (μπουφανάκι; φούστα; πουκαμισάκι;) επιλέξτε ποιος από τους 6 πρωταγωνιστές σας ταιριάζει περισσότερο!

Scooby Doo (& Σία)

Και φυσικά, δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την παρέα του Scooby Doo: Τα εμβληματικά designs της Mystery Gang είναι κάτι παραπάνω από αθάνατα, με το χαλαρό t-shirt και τις καμπάνες του Shaggy, το πουλόβερ και τη φουστίτσα της Velma, και όλα τα υπόλοιπα '60s συνολάκια να αποτελούν go-to για τους απανταχού cosplayers εδώ και μισό αιώνα! Αρπάξτε λοιπόν τρεις φίλους σας και ριχτείτε στην δράση (και αν έχετε σκυλάκι ή κάποιο άλλο κατοικίδιο ακόμη καλύτερα)!