Η νέα υπερπαραγωγή του Netflix έρχεται αύριο στις οθόνες μας±


Κυκλοφόρησε το τελικό trailer του Avatar: The Last Airbender του Netflix, της νέας live-action υπερπαραγωγής της πλατφόρμας που κάνει πρεμιέρα αύριο, 22 Φεβρουαρίου.

Βασισμένο στο δημοφιλές animated, το Avatar: The Last Airbender ακολουθεί ένα νεαρό αγόρι γνωστό ως Avatar, αποστολή του οποίου είναι να κατακτήσει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης για να σώσει τον κόσμο και να πολεμήσει έναν μοχθηρό εχθρό που θέλει να το σταματήσει.

Στη σειρά θα δούμε τους Gordon Cormier ως Aang, Kiawentiio ως Katara, Ian Ousley ως Sokka, Dallas Liu ως Zuko, Daniel Dae Kim ως Fire Lord Ozai, Paul Sun-Hyung ως Uncle Iroh, Elizabeth Yu ως Azula, Amber Midthunder ως Princess Yue, Arden Cho ως June, Danny Pudi ως Mechanist και Ken Leung ως Commander Zhao. 

Την επιμέλεια της σειράς ανέλαβε ο Albert Kim, ο οποίος είναι επίσης showrunner και εκτελεστικός παραγωγός. Στο πλευρό του βρίσκονται οι εκτελεστικοί παραγωγοί Dan Lin, Lindsey Liberatore και Michael Goi, ενώ οι αρχικοί δημιουργοί της animated σειράς, Michael Dante DiMartino και Bryan Konietzko, δεν συμμετέχουν στο project.

Δείτε το τελικό trailer παρακάτω.