Οι πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του μήνα!


Ο Μάρτιος μπήκε φουριόζος και μαζί του έρχεται επιτέλους η πολυπόθητη άνοιξη! Μερικές από τις πιο συναρπαστικές κυκλοφορίες της χρονιάς ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα, και εμείς σας τις παρουσιάζουμε.

Dune: Part Two (29 Φεβρουαρίου)

Φυσικά, η πιο μεγάλη κυκλοφορία του μήνα (και πιθανότατα μία από τις μεγαλύτερες της χρονιάς) είναι το δεύτερο κεφάλαιο του «Dune», δια χειρός Denis Villeneuve! Κοινό και κριτικοί έχουν ήδη ερωτευτεί παράφορα το φιλμ, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο επικές, εντυπωσιακές και καλοφτιαγμένες ταινίες επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών. Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 29 Φεβρουαρίου.

Love Lies Bleeding (14 Μαρτίου)

Το ενδιαφέρον φιλμ-νουάρ που έκανε θραύση στο φετινό φεστιβάλ του Sundance σημαδεύει την επιστροφή της Kristen Stewart στην μεγάλη οθόνη, και υπόσχεται βία, έρωτα, ρομάντζο και μπόλικο σασπένς. Στην σκηνοθετική καρέκλα βρίσκεται η Rose Glass, και η ταινία αναμένεται να προσγειωθεί στα ελληνικά σινεμά στις 14 Μαρτίου.

Kung Fu Panda 4 (21 Μαρτίου)

Μία από τις σπουδαιότερες animated τριλογίες όλων των εποχών ανασταίνεται, με τον Jack Black να αναλαμβάνει για ακόμη μία φορά τον ρόλο του στρουμπουλού πολεμιστή Πο. Μένει να δούμε αν η Dreamworks θα καταφέρει να αναπαράξει τη μαγεία των προηγούμενων ταινιών της σειράς, όταν το φιλμ κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου.

Imaginary (7 Μαρτίου)

Η νέα ταινία τρόμου της Blumhouse αναμένεται ανατριχιαστική, με «πρωταγωνιστή» έναν ξεχασμένο φανταστικό φίλο που επιστρέφει για να βασανίσει μία δύσμοιρη γυναίκα. Η ταινία αναμένεται στις 7 Μαρτίου.

Road House (21 Μαρτίου)

Το remake της απολαυστικής καλτ ταινίας του 1989 καταφθάνει, με τον Jake Gyllenhaal στον πρωταγωνιστικό ρόλο ενός σκληρού και ασήκωτου πορτιέρη. Δυστυχώς, η ταινία δε θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους, αλλά μπορείτε να την απολαύσετε στο Amazon Prime  από τις 21 Μαρτίου.

Godzilla X Kong: The New Empire (28 Μαρτίου)

Γκοτζίλα και Κινγκ Κονγκ συνεχίζουν τις θεόρατες κλωτσοπατινάδες, ισοπεδώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Αυτή τη φορά, οι δύο κολοσσοί θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν πελώριο μπαμπουίνο, με την αμερικάνικη τερατο-σειρά της Legendary να γίνεται όλο και πιο παρατραβηγμένη, αντηχώντας έτσι τα ιαπωνικά B-movies του Godzilla που άφησαν ιστορία τη δεκαετία του '60. Η ταινία αναμένεται στις 28 Μαρτίου!