Ο Merc with a Mouth επιστρέφει δυναμικά!


Πριν από μερικές ημέρες, το trailer του επερχόμενου «Deadpool & Wolverine» έφερε τα πάνω κάτω στο διαδίκτυο, σημειώνοντας το υψηλότερο view count όλων των εποχών και αναζωπυρώνοντας τον ενδιαφέρον του κοινού για το Marvel Cinematic Universe. Στην ταινία, ο θεότρελος μισθοφόρος του Ryan Reynolds επιστρέφει για να ολοκληρώσει την τριλογία του, και αυτή τη φορά έχει στο πλευρό του τον ακατάστρεπτο Wolverine -ενσαρκωμένο φυσικά, από τον αξεπέραστο Hugh Jackman!

Η νέα περιπέτεια του Deadpool προμηνύεται συναρπαστική: Ο πολυλογάς υπερήρωας με την πορφυρή στολή θα κάνει ένα ταξίδι στο πολυσύμπαν, συναντώντας αναρίθμητους παλιούς και νέους χαρακτήρες της Marvel. Όσο περιμένουμε λοιπόν, σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους ήρωες που θα θέλαμε να δούμε στη νέα ταινία!

Daredevil (Ben Affleck)

Μπορεί σήμερα η εκδοχή του Charlie Cox να θεωρείται η κορυφαία βερζιόν του Daredevil, το 2003 ωστόσο το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον Ben Affleck στο ρόλο, στην ομώνυμη ταινία του Mark Steven Johnson! Το φιλμ του 2003 δεν απέσπασε διθυραμβικές κριτικές αλλά σήμερα θεωρείται cult classic και, ομολογουμένως, θα είχε πλάκα να δούμε τον μονίμως μουντρούχο Ben Affleck να επιστρέφει για μία τελευταία φορά στο ρόλο, έστω και για ένα ολιγόλεπτο cameo.

Sabertooth (Liev Schreiber)

Μπορεί το «X-Men Origins Wolverine» του 2009 να μην θεωρείται κορυφαίο στο είδος του, η ερμηνεία του Liev Schreiber στο ρόλο του Sabertooth ωστόσο παραμένει εμβληματική: Ετεροθαλής αδελφός, άσπονδος φίλος και ενίοτε απρόθυμος συνεργάτης του Wolverine, ο Sabertooth αποτελεί τη Νέμεση του νυχάκια μεταλλαγμένου, και δε θα μας έκανε εντύπωση αν έκανε την εμφάνισή του (έστω και για μερικά λεπτά) στο πλευρό του αγέραστου Hugh Jackman.

Fantastic Four

Με την ολόφρεσκη ανακοίνωση του νέου καστ των Φανταστικών να αντηχεί ακόμη στα αυτιά μας, δε μπορούμε παρά να θυμηθούμε τους original φανταστικούς: Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Michael Chiklis και Chris Evans πρωταγωνίστησαν σε δύο υπερεπιτυχημένα blockbusters της δεκαετίας του 2000 τα οποία, παρά την αμφίβολη ποιότητά τους, άφησαν ανεξίτηλο σημάδι στις αναμνήσεις των millennials. Αν μη τι άλλο, το casting ήταν εξαιρετικό, με τους 4 πρωταγωνιστές να ταιριάζουν γάντι στους ρόλους τους -και δεν αποκλείεται ο Chris Evans να αρπάξει την ευκαιρία για ένα αυτοαναφορικό, διπλό cameo στους ρόλους των Human Torch και Captain America αντίστοιχα.

Magneto (Michael Fassbender)

Χωρίς να θέλουμε να προσβάλλουμε τον πάντα απολαυστικό Ian McKellen, ο Michael Fassbender είναι ο κορυφαίος κινηματογραφικός Magneto, με το charisma, το sexiness, το κουλ και τη σκληράδα να ξεχειλίζουν από τα μπατζάκια του. Το να τον δούμε για μία τελευταία φορά στο ρόλο θα ήταν συναρπαστικό (και φυσικά, το ίδιο ισχύει για τον Professor X του James McAvoy).

Wolverine (Daniel Radcliffe)

Αν και δε ξέρουμε ακόμη ποιος θα πάρει τη σκυτάλη όταν επιτέλους ο Hugh Jackman συνταξιοδοτηθεί, οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το ποιος θα είναι ο επόμενος Wolverine: Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές του κοινού είναι ο συμπαθέστατος Daniel Radcliffe, με την καλογυμνασμένη φιγούρα, την αστείρευτη ενέργεια και το μικρό ανάστημά του να ταιριάζουν γάντι στο ρόλο. Κατά πάσα πιθανότητα, ο Radcliffe δε θα αναλάβει το ρόλο μακροπρόθεσμα, αλλά θα είχε πλάκα να τον βλέπαμε στο «Deadpool & Wolverine» για ένα μικρό cameo!