Η τρίτη ταινία του Deadpool έρχεται σύντομα στις αίθουσες και πιστή στο ανεπίσημο ραντεβού που είχε δώσει για το Super Bowl 58, μοιράζεται το πολυαναμενόμενο πρώτο της trailer.


Τα Marvel Studios παρέμειναν τελικά πιστά στο ανεπίσημο ραντεβού που είχαν δώσει με τους θαυμαστές τους για το Super Bowl 58, μιας που εν μέσω του μεγάλου τελικού έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο και πολυαναμενόμενο trailer του Deadpool & Wolverine.

Στο trailer του Deadpool 3 βλέπουμε τους Wade Wilson και Ryan Reynolds, με τον Wolverine του Hugh Jackman ίσα να κάνει την εμφάνισή του, μιας που αυτή η πρώτη ματιά στην μεγάλη επιστροφή του Ryan Reynolds ως Deadpool είναι για την ώρα η βασική προτεραιότητα. Στη νέα ταινία θα δούμε όλους τους παλιούς φίλους του από το Deadpool 2 αλλά και τη σύντροφό του να επιστρέφουν, διοργανώνοντάς του ένα πάρτι γενεθλίων!

Ο Deadpool αυτοκυρήσσεται στη νέα του ταινία ως ο «Μεσσίας της Marvel» (ή Marvel Jesus όπως αυτοαποκαλείται συγκεκριμένα), με απώτερο σκοπό του να σώσει το κινηματογραφικό της σύμπαν. Σημειώνεται ότι αυτή θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και των Marvel Studios, αλλά και η μοναδική ταινία τους για ολόκληρο το 2024.

Δείτε το teaser trailer του Deadpool & Wolverine:

Η πρώτη teaser αφίσα της ταινίας: 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Shawn Levy των ταινιών Free GuyThe Adam Project και Stranger Things, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Στο cast της ταινίας θα δούμε τους Matthew Macfadyen της σειράς Succession και Emma Corrin της σειράς The Crown, αλλά και τους Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Θα δούμε επίσης τους Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, τον Rob Delaney ως Peter, καθώς και τη Jennifer Garner ως Elektra. Φημολογείται, ακόμη ότι η Taylor Swift θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men.

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024