Ποιον θα δούμε στο πλευρό των Ralph Macchio και Jackie Chan στην sequel παραγωγή του θρυλικού franchise;


Βρέθηκε και επίσημα το νέο “Karate Kid“ για την ταινία που θα δούμε σύντομα στο θρυλικό franchise, με τους Ralph Macchio και Jackie Chan. Αυτή αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2024 από τη Sony Pictures, η οποία βρήκε το επόμενο πρόσωπο του franchise στον Ben Wang.

Ralph Macchio και Jackie Chan θα συμμετέχουν στην πολυαναμενόμενη παραγωγή στους ρόλους των Daniel LaRusso και Mr. Han αντίστοιχα από τις προηγούμενες ταινίες, οι διακριτοί κόσμοι των οποίων αναμένεται αυτή τη φορά να συνδεθούν

Ο Ben Wang έκανε το ερμηνευτικό του ντεμπούτο του στη σειρά American Born Chinese του Disney Plus στο πλευρό της βραβευμένης με Όσκαρ Michelle Yeoh.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, το νέο Karate Kid θα διαδραματίζεται στην Ανατολική ακτή των ΗΠΑ και θα εστιάζει σε έναν νεαρό από την Κίνα που μπαίνει στον κόσμο των πολεμικών τεχνών έχοντας στο πλευρό του τον μέντορά του.

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας Karate Kid ανέλαβε ο Jonathan Entwistle (I’m Not Okay with This, The End of the F***ing World) σε σενάριο του Rob Lieber (Peter Rabbit).

Το νέο The Karate Kid αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου του 2024.