Ο Jimmy Kimmel θα είναι ο παρουσιαστής της 96ης τελετής απονομής των βραβείων της Ακαδημίας στις 10 Μαρτίου.


Kate McKinnon, America Ferrera και Ryan Gosling επέστρεψαν για λίγο στους ρόλους που ενσάρκωσαν για την ταινία Barbie, γυρνώντας ένα ξεκαρδιστικό promo για την 96η τελετή απονομής των βραβείων Oscar, με παρουσιαστή τον Jimmy Kimmel.

Το clip ξεκινά με την αφήγηση της Helen Mirren, η οποία επίσης συμμετείχε στο voice-over της Barbie, η οποία αναφέρεται στον Kimmel που ψάχνει έναν τρόπο να επιστρέψει στην “OscarsLand”. Ο Kimmel τότε συναντά την Kate McKinnon ως “Weird Barbie”, με την ίδια να του δείχνει τον τρόπο να ξεφύγει από την BarbieLand επιστρέφοντας στον πραγματικό κόσμο. Για να συμβεί βέβαια αυτό, ο παρουσιαστής θα πρέπει να κάνει ένα πέρασμα και από τη Ζώνη Ενδιαφέροντος, το Past Lives, το Los Alamos του New Mexico και άλλες τοποθεσίες που κλείνουν το μάτι στα φετινά οσκαρικά φαβορί!

McKinnon και Kimmel συνεχίζουν δημιουργώντας το traveling montage sequence της ταινίας γεμάτο από αναφορές στην περσινή κινηματογραφική σοδειά, και τελικά φτάνουν στο Dolby Theater του Hollywood.

Η America Ferrera εμφανίζεται τότε για να εκφωνήσει τον μονόλογό της από τη Barbie, αλλάζοντας όμως το περιεχόμενό του για να αναφέρει πόσο δύσκολο είναι να παρουσιάζει κανείς τα Oscars. Στο τέλος, ο Ryan Gosling κάνει την εμφάνισή του δίπλα στο trio, ενσαρκώνοντας ξανά τον ρόλο του Ken και ουρλιάζοντας μαζί με τον Kimmel επειδή η Greta Gerwig δεν είναι υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερης Σκηνοθεσίας.

Δείτε το clip πιο κάτω:

Η Barbie είναι υποψήφια για οκτώ βραβεία Oscar, συμπεριλαμβανομένου αυτού της Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου, Β’ Ανδρικού και Β’ Γυναικείου Ρόλου για τους Gosling και Ferrera.