Η ολοκαίνουρια teaser image της Marvel αποκαλύπτει τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους αγαπημένους ήρωες


Η Marvel αποφάσισε να γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο το 2024, αποκαλύπτοντας το official cast του επικείμενου φιλμ της, The Fantastic Four, που αναμένεται να σπάσει ταμεία παγκοσμίως. Έτσι, στην πολυαναμενόμενη ταινία θα δούμε τους Pedro Pascal ως Reed Richards/Mr. Fantastic, Vanessa Kirby ως Sue Storm/Invisible Woman, Ebon Moss-Bachrach ως Ben Grimm/The Thing, και τον Joseph Quinn του Stranger Things 4 ως Johnny Storm/Human Torch. Το studio αποκάλυψε επίσης ότι θα δούμε την ταινία στις αίθουσες στις 25 Ιουλίου του 2025.

Η ταινία των Marvel Studios θα αποτελέσει την επιστροφή της εταιρείας στην πρώτη της οικογένεια, τα δικαιώματα της οποίας κατάφερε να πάρει πίσω μετά την εξαγορά της 20th Century Fox από την Disney.

Το casting του Pascal φημολογείτο από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ και όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί συζητιόνταν αρκετά από τα μέσα ενημέρωσης εδώ και μήνες. Ο ηθοποιός του The Last of Us θα ενσαρκώσει τον iconic Marvel χαρακτήρα του John Krasinski. Την Invisible Woman είχαν ενσαρκώσει προηγουμένως οι Jessica Alba και Kate Mara, το Thing οι Michael Chiklis και Jamie Bell και τον Human Torch οι Chris Evans και Michael B. Jordan.

Το cast της ταινίας ανακοινώθηκε μέσω ενός promo art, στο οποίο απεικονίζονται οι Fantastic Four μαζί με το κλασικό robot συντροφίας τους, τον H.E.R.B.I.E.. Η εικόνα επίσης tease-άρει ένα εντελώς ’60s αλλά μοντέρνο vibe, γεγονός αρκετά ταιριαστό στο ότι τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο σκηνοθέτης του WandaVision, Matt Shakman.

Δείτε το promo art του The Fantastic Four πιο κάτω.