Και τώρα ξέρουμε και την ημερομηνία πρεμιέρας του λατρεμένου animation.


Μια από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες της Disney, η γλυκιά Moana, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με το πολυαναμενόμενο sequel της, και τώρα πια έχουμε στη διάθεσή μας και το πρώτο teaser της ταινίας! Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας της συνέχειας, αυτή προγραμματίζεται για τον Νοέμβριο του 2024 (στις 27), την κατάλληλη δηλαδή περίοδο που θα ζεστάνει τα πράγματα στις αίθουσες ενόψει Χριστουγέννων!

Η Moana παραμένει ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή franchise της εταιρίας και στο sequel θα τη δούμε σε ένα εκτεταμένο νέο ταξίδι με τον Maui και ένα ολοκαίνουργιο πλήρωμα απίθανων ναυτικών. Όλο αυτό στις μακρινές θάλασσες της Oceania και σε πολύ επικίνδυνα νερά, με την ηρωίδα να αναζητά τους προγόνους της.

Το Moana 2 ανέλαβε να σκηνοθετήσει ο Dave Derrick Jr. με μουσική των βραβευμένων με Grammy Abigail Barlow και Emily Bear, της υποψήφιας για Grammy Opetaia Foa'i και του τρεις φορές βραβευμένου με Grammy Mark Mancina. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Dwayne Johnson ή αλλιώς “The Rock” θα επιστρέψει για να δανείσει τη φωνή του στον Maui. Η Disney έχει ωστόσο στα σκαριά αυτό το διάστημα και την live-action ταινία Moana με τον ίδιο στο ρόλο του Maui.

Δείτε την πρώτη εικόνα από το Moana 2:

Δείτε το πρώτο teaser της ταινίας: