Ο Pitt επιβεβαιώθηκε ότι θα συμμετέχει στην παραγωγή, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες για τον ρόλο του.


Με τον Brad Pitt θα επανενωθεί ο Quentin Tarantino για τις ανάγκες της τελευταίας του ταινίας, The Movie Critic. Ο Pitt επιβεβαιώθηκε ότι θα συμμετέχει στην παραγωγή μέσα από ρεπορτάζ του Deadline, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες για τον ρόλο του. Είναι ωστόσο γνωστό ότι ο πρωταγωνιστικός ρόλος θα δοθεί σε έναν νέο ηθοποιό, πιο κοντά στην ηλικία των 35.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές για το The Movie Critic είναι ότι η ταινία μας γυρνά πίσω στην California του 1977. Το σενάριο θα αφορά σύμφωνα με τον Tarantino «έναν τύπο που πραγματικά έζησε, όμως δεν υπήρξε ποτέ πολύ δημοφιλής και έγραφε reviews ταινιών για ένα πορνοπεριοδικό». Η έμπνευση για τη δημιουργία της ταινίας ήρθε από την πρώτη δουλειά του σκηνοθέτη, που δεν ήταν άλλη από το να φορτώνει πορνοπεριοδικά σε αυτόματο μηχάνημα πώλησης.

Η πρώτη συνεργασία Pitt-Tarantino ήταν το 2009, στην ταινία Inglourious Basterds. Ο Pitt συμμετείχε και το 2019 ως stunt double του Leonardo DiCaprio στο Once Upon a Time… in Hollywood. Χάρη σε αυτόν το ρόλο απέσπασε και το Oscar Β’ Ανδρικού Ρόλου.