Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει;


Το trailer της πολυαναμενόμενης σειράς του με τίτλο Ripley δημοσίευσε το Netflix, με τον Andrew Scott στον ομώνυμο και άκρως αγαπημένο κλασικό ρόλο. Βασισμένο στο μυθιστόρημα της Patricia Highsmith, Ο Ταλαντούχος Κύριος Ripley, το νέο Netflix original θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια σε σενάριο και σκηνοθεσία του Steven Zaillian. Το cast συμπληρώνουν οι Elliot Sumner, Maurizio Lombardi, Margherita Buy και John Malkovich και η πρεμιέρα της σειράς προγραμματίζεται για τις 4 Απριλίου.

Στο preview που μόλις κυκλοφόρησε βλέπουμε τον Scott ως Ripley να τα έχει καταφέρει πολύ καλά στο να κρύψει την πραγματική του ταυτότητα, ενώ παρουσιάζεται και ο χαρακτήρας του Johnny Flynn ως Dickie Greenleaf, αλλά και η Dakota Fanning ως Marge Sherwood.

Για όσους δεν γνωρίζουν την υπόθεση, ο Tom Ripley είναι ένας εκκολαπτόμενος απατεώνας της Νέας Υόρκης των ‘60s, τον οποίο προσλαμβάνει ένα πλούσιος άνδρας δίνοντάς του μια φαινομενικά εύκολη αποστολή: να πείσει τον επαναστάτη περιπλανώμενο γιο του να επιστρέψει σπίτι από την Ιταλία, όπου και βρίσκεται εκείνο το διάστημα κάνοντας dolce vita. Όταν ο Tom δέχεται τη δουλειά, κάνει και το πρώτο του βήμα προς μια ζωή γεμάτη από πλάνες, παρανομίες και φόνο.

Το βιβλίο μεταφέρθηκε και το 1999 στη μεγάλη οθόνη από τον Anthony Minghella, με τους Matt Damon, Jude Law και Gwyneth Paltrow στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Απέσπασε πέντε οσκαρικές υποψηφιότητες.