Ο Koepp έγραψε το σενάριο των δύο πρώτων ταινιών της σειράς.


To reboot του Jurassic World φαίνεται πως ετοιμάζει ο σεναριογράφος του Jurassic Park, David Koepp, με τη Universal να βρίσκεται πίσω από το φιλόδοξο project. Ο Koepp έγραψε το σενάριο των δύο πρώτων ταινιών της σειράς, Jurassic Park και The Lost World.

Η νέα ταινία αναμένεται να εκκινήσει μια νέα περίοδο για το franchise, διαθέτοντας ένα ολοκαίνουριο storyline. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Deadline, Chris Pratt και Bryce Dallas Howard δεν θα επιστρέψουν μετά τη συμμετοχή τους στο πρόσφατο Jurassic World trilogy, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους συμμετέχοντες στο original, Sam Neill, Laura Dern και Jeff Goldblum.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα αναλάβει το τιμόνι της σκηνοθεσίας, όμως executive producer είναι βέβαιο πως θα είναι ο Steven Spielberg μέσω της Amblin Entertainment. Παραγωγοί θα είναι επίσης ο Frank Marshall και ο Patrick Crowley.

Το πιο πρόσφατο entry στο Jurassic Park franchise ήταν το Jurassic World Dominion του 2022, στο οποίο συμμετείχαν αρκετοί από τους original χαρακτήρες της σειράς.