Μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς είναι πλέον και μια από τις πιο δημοφιλείς ταινίες όλων των εποχών!


Μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς είναι πλέον και μια από τις πιο δημοφιλείς ταινίες όλων των εποχών. Ο λόγος φυσικά για τη Barbie της Greta Gerwig, με τους Margo Robbie και Ryan Gosling στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, οι εισπράξεις της οποίας έχουν πια ξεπεράσει τα $1.44 δισεκατομμύρια δολάρια. Η νέα πρωτιά της ταινίας δεν είναι άλλη από τη θέση που κατέκτησε στο Letterboxd, την πιο διάσημη σινεφίλ πλατφόρμα στον κόσμο, όπου και πλέον εκτόπισε τις ταινίες Fight Club και Παράσιτα από τις πρώτες θέσεις δημοφιλίας.

Η Barbie λοιπόν κατάφερε να γίνει η δημοφιλέστερη ταινία στην ιστορία του Letterboxd, δείκτης που μετριέται από το πόσες φορές έχει μπει μια ταινία σε λίστες, έχει προβληθεί και έχουν αναρτηθεί κριτικές της, σε σύντομο χρονικό πλαίσιο.

Σύμφωνα λοιπόν με το Letterboxd, το Parasite το έχουν δει περισσότεροι από 3.6 εκατομμύρια άνθρωποι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όμως πάνω από 2.8 εκατομμύρια χρήστες του έχουν δει τη Barbie τους τελευταίους έξι μήνες. Μιλάμε δηλαδή για ξεκάθαρη «νίκη» στη δημοφιλία της δεύτερης

Δείτε το σχετικό tweet που έκανε το Letterboxd:

Η ταινία που έρχεται τώρα τέταρτη σε δημοφιλία στην πλατφόρμα είναι το Everything Everywhere All At Once (Τα πάντα όλα).