Ο ανιψιός του Michael Jackson υποδύεται τον θρυλικό τραγουδιστή στην ταινία που αναμένεται να σπάσει ταμεία.


Τον Jaafar Jackson πρόκειται να δούμε το επόμενο διάστημα στην επικείμενη αυτοβιογραφική ταινία του θρυλικού Michael Jackson και έχουμε πια και την πρώτη φωτογραφία του νεαρού ανιψιού του καλλιτέχνη στον ρόλο του.

Ο Jaafar Jackson θα υποδυθεί τον Michael στην ενήλικη ζωή του και η πρώτη φωτογραφία του που κυκλοφόρησε στα μέσα μας δίνει μια πρώτη ματιά σε μία από τις πιο εμβληματικές πόζες του τραγουδιστή που άφησε ιστορία.

Στην ταινία αναμένεται να κυριαρχήσει το στοιχείο του χορού, ενώ θα δούμε διάφορες πτυχές προσωπικής ζωής του καλλιτέχνη που ξεκίνησε την καριέρα του μέσα από τους Jackson 5.

Το σενάριο της ταινίας Michael υπογράφει ο John Logan, που βρέθηκε πίσω από ταινίες όπως το Gladiator και The Aviator. Η παραγωγή θα φέρει την υπογραφή του Graham King, ιθύνοντα νου πίσω από τη μεγάλη επιτυχία του Bohemian Rhapshody.

Ο βραβευμένος με 13 Βραβεία Grammys Jackson πέθανε στις 25 Ιουνίου του 2009 σε ηλικία 50 ετών στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, έπειτα από καρδιακή προσβολή. Αιτία ήταν η χορήγησε αναισθητικού φαρμάκου που φέρεται να του έδωσε ο γιατρός του, Conrad Murray, από αμέλεια. Μετά από έρευνες των αρχών, ο Murray κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας και καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, ενώ εξέτισε τα δύο από αυτά.

Το Michael θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 18 Απριλίου του 2025.