Οι καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις, τώρα που ο καιρός φωνάζει για καναπέ και ζεστή σοκολάτα!


Είναι γεγονός: αυτή η περίοδος του χρόνου μετά τα Χριστούγεννα, που το μόνο που θες να κάνεις είναι να χουχουλιάζεις στον καναπέ με μια κούπα ζεστή σοκολάτα είναι εδώ και το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεσαι και το απαραίτητο υλικό για να binge-άρεις όσο απολαμβάνεις την πιο lazy εκδοχή του εαυτού σου. Βέβαια Ιανουάριος σημαίνει ότι είσαι και διαρκώς on the go, με σχολή, side hustle για χαρτζιλίκι, αθλήματα και άλλες fun δραστηριότητες να σε βρίσκουν διαρκώς σε κίνηση για να πας από το ένα μέρος στο άλλο. Κι όμως αυτό δεν σε πτοεί πια από το να χαλαρώσεις με την αγαπημένη σου σειρά, αφού για πρώτη φορά CU και Vodafone TV πάνε μαζί, κάνοντάς σε σε αυτή τη season τον απόλυτο πρωταγωνιστή!

Το CU φέρνει για πρώτη φορά μόνο για σένα πακέτα που συνδυάζουν ό,τι χρειάζεσαι για την επικοινωνία αλλά και την ψυχαγωγία σου, με τα νέα CU Popcorn πακέτα να σου προσφέρουν απεριόριστα λεπτά ομιλίας με την παρέα, περισσότερα data από ποτέ για ατέλειωτο chatting και TikTok content και για πρώτη φορά μέσα στο ίδιο πακέτο όλες τις ταινίες και σειρές του Vodafone TV Start (HBO & Warner Bros) με μόνο +2,5€ έξτρα στο CU combo πακέτο που προτιμάς! Κι επειδή είμαστε σίγουροι πως το ενεργοποίησες ήδη με το που διάβασες αυτό το άρθρο, τσέκαρε και όλες εκείνες τις σειρές που θα σε βάλουν για τα καλά στον θαυμαστό κόσμο τους, είτε αράζεις καναπέ, είτε stream-άρεις στο tablet και το κινητό σου μέσα στο λεωφορείο για τη σχολή.

Succession

Ένας media κολοσσός που κάτι σου θυμίζει από την πραγματική ζωή, μπόλικο δράμα και τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια εξουσίας που είδαμε τα τελευταία χρόνια στη μικρή οθόνη, συγκεντρώνονται στην απολαυστική saga της οικογένειας Roy που πρόσφατα έκλεισε τον κύκλο της, ρίχνοντάς μας σε άρνηση αποχωρισμού. Και με το Succession να είναι μια από τις πιο πολυβραβευμένες σειρές όλων των εποχών με Χρυσές Σφαίρες, Εmmy, Critics' Choice και πολλά ακόμη, κάνε το απαραίτητο binge-watch των 3 καθηλωτικών σεζόν της πριν έρθει σε πολύ λίγο ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος αποκλειστικά στο Vodafone TV.

The Last Of Us

Video game adaptation για γνώστες, post-apocalyptic σκηνικό για ανατριχίλες που δεν ήξερες ότι μπορείς να νιώσεις και το απόλυτο πρωταγωνιστικό δίδυμο των Pedro Pascal και Bella Ramsey, στην απόλυτη τηλεοπτική επιτυχία της περασμένης χρονιάς. Θα κάνεις το απαραίτητο catch up, πριν η δεύτερη σεζόν της σειράς προσγειωθεί στο ΗΒΟ και τη Vodafone TV.

The Wire

Binge-watching και τηλεοπτικά classics πάνε μαζί και αυτό το χειμώνα θα καείς με το The Wire, που άλλαξε για τα καλά την ιστορία της τηλεόρασης όταν ξεκίνησε να προβάλλεται το μακρινό 2002. Και θα εκπλαγείς από το πόσο μπορεί να σε πορώσει ένα ταξίδι στο drug scene της Βαλτιμόρης, μέσα από τα μάτια των ίδιων των dealers και της αστυνομίας της.

House Of The Dragon

172 χρόνια πριν τη γέννηση της Daenerys Targaryen, εγένετο ένας πόλεμος για τη διαδοχή του ξακουστού οίκου των Targaryen και παρότι αυτός μας γυρνά 200 ολόκληρα χρόνια πριν τα επεισόδια του Game of Thrones, ο ενθουσιασμός παραμένει ίδιος. Δες την πρώτη σεζόν και ετοιμάσου για τον δεύτερο κύκλο House of the Dragon, που έρχεται αυτό το καλοκαίρι αποκλειστικά στο Vodafone TV.

The White Lotus

Απολαυστικό χιούμορ μαύρης κωμωδίας με φόντο τα πιο extra εξωτικά resorts που φαντάστηκες ποτέ, στην πιο πολυσυζητημένη τηλεοπτική ανθολογία των τελευταίων ετών. Το White Lotus του Mike White είναι η limited series που θα θέσει την εξεταστική σου σε κίνδυνο και που μόλις ανακοίνωσε την επιστροφή της με την τρίτη της σεζόν. Και ξεχάσαμε να αναφέρουμε τη συμμετοχή της Jennifer Coolidge, εγγύηση γέλιου μέχρι δακρύων!

The Sopranos

Rewatch ένα τέταρτο του αιώνα μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου ή πρώτη γνωριμία με την κορυφαία δραματική τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών; Όποια κι αν είναι η περίπτωση, το The Sopranos είναι η απόλυτη επιλογή για χειμερινό binge που λογικά θα σου στερήσει τον ύπνο.

Euphoria

Zendaya, Maude Apatow, Angus Cloud, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Hunter Schafer και Sydney Sweeney πρωταγωνιστούν στο πιο εκρηκτικό τηλεοπτικό teen drama των τελευταίων ετών, θυμίζοντας κάτι από το αυθάδες και ανατρεπτικό Skins στη Gen Z εκδοχή του. Κι αν δεν το έχεις δει ακόμα, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να προετοιμαστείς για την τρίτη σεζόν του, που ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο.

And Just Like That

Τίποτα πιο απολαυστικό από την επιστροφή των σειρών με τις οποίες μεγαλώσαμε στο σήμερα, πόσο μάλλον όταν αυτές είναι γεμάτες από αέρα Νέας Υόρκης, μπόλικο glam και φυσικά… sex! Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του And Just Like That stream-άρουν στο Vodafone TV και θα τις καταβροχθίσεις!

Six Feet Under

9 βραβεία Emmy, τρία Screen Actors Guild, τρεις Χρυσές Σφαίρες και ένα Peabody για μια από τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, που θα σας βυθίσει στις ζωές και την πολυτάραχη σχέση των μελών της οικογένειας Fisher. Και γιατί είναι αυτή ξεχωριστή; Μα για την οικογενειακή της επιχείρηση, που δεν είναι άλλη από ένα γραφείο τελετών στο πάντα ηλιόλουστο Los Angeles.

Milky Way

Και για το τέλος, η εγχώρια teen (και όχι μόνο) σειρά που ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση, σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου στις Κάννες δημιουργού, Βασίλη Κεκάτου. Το Milky Way είναι η απόλυτη τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς και θα το βρεις αποκλειστικά στο Vodafone TV.

Μάθε περισσότερα για τα νέα CU Popcorn πακέτα που σου φέρνουν για πρώτη φορά CU & Vodafone TV μαζί εδώ.