Η νέα εκδοχή της θρυλικής πια teen movie έρχεται σύντομα στη μεγάλη οθόνη.


Στη δημοσιότητα έδωσε η Paramount Pictures το τελικό trailer για το Mean Girls (Τα Κακά Κορίτσια), το οποίο αποκτά το πολυαναμενόμενο reboot του 20 χρόνια μετά το θρυλικό original. Η νέα εκδοχή της teen movie καταφθάνει στους κινηματογράφους μέσα στον Ιανουάριο του 2024.

Η πρώτη ταινία της Tina Fey, σε σκηνοθεσία Mark Waters και πρωταγωνίστριες τις Lindsay Lohan, Rachel McAdams και την ίδια την Fey μεταξύ πολλών άλλων θα έχει στη νέα εκδοχή της στη σκηνοθεσία την Samantha Jayne και τον Arturo Perez Jr. Το σενάριο ανέλαβαν οι Nell Benjamin και Tina Fey, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Angourie Rice, Reneé Rapp, Jon Hamm, Tina Fey, Jenna Fischer, Ashley Park, Auli'i Cravalho, Christopher Briney και Busy Philipps.

Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας: «Από το κωμικό μυαλό της Tina Fey έρχεται μια νέα ανατροπή στο μοντέρνο MEAN GIRLS. Η νέα μαθήτρια Cady Heron (Angourie Rice) καλωσορίζεται στην κορυφή της κοινωνικής αλυσίδας από την ελίτ ομάδα δημοφιλών κοριτσιών που ονομάζεται "The Plastics", με αρχηγό την Regina George (Reneé Rapp) και τα τσιράκια της, Gretchen (Bebe Wood) και Karen (Avantika).

Ωστόσο, όταν η Cady κάνει το μεγάλο λάθος να ερωτευτεί τον πρώην φίλο της Regina, Aaron Samuels (Christopher Briney), βλέπει τον εαυτό της να γίνεται θήραμα της Regina. Καθώς η Candy ετοιμάζεται να καταστρέψει το κορυφαίο αρπακτικό του γκρουπ με τη βοήθεια των φίλων της Janis (Auli'i Cravalho) και Damian (Jaquel Spivey), πρέπει να μάθει πώς να μένει πιστή στον εαυτό της όσο βρίσκεται στην πιο απαίσια ζούγκλα από όλες: το Λύκειο».

Το Mean Girls (Τα Κακά Κορίτσια) θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιανουαρίου. Δείτε το τελικό trailer.