Μετά την live-action σειρά One Piece που έσπασε ταμεία, το Netflix ετοιμάζεται για ακόμη περισσότερες περιπέτειες.


Μια ανακοίνωση-έκπληξη χάρισε το Netflix στους λάτρεις του One Piece, μιας που μετά την live-action εκδοχή του, έκανε γνωστό πως ετοιμάζει ένα remake του κλασικού One Piece. Έτσι, το One Piece θα γίνει ξανά anime, με ένα από τα πιο θρυλικά ονόματα της βιομηχανίας, τo WIT Studio, να αναλαμβάνει την παραγωγή του προσαρμόζοντας από το μηδέν την πρωτότυπη ιστορία του αγαπημένου manga. Για την ιστορία, η ομάδα που θα αναλάβει την παραγωγή είναι η ίδια που δημιούργησε σειρές όπως τα SPY x FAMILY και Attack on Titan.

Η νέα διασκευή θα ονομάζεται THE ONE PIECE και θα προσφέρει μια νέα προσέγγιση της ιστορίας, ξεκινώντας από την αρχή της, το East Blue arc. Στη σειρά θα δούμε στιγμές από το Romance Dawn έως το Loguetown και αυτή θα είναι σύμφωνα με το Netflix ένας φόρος τιμής στην κληρονομιά του manga. Ταυτόχρονα όμως, θα τεθούν βάσεις για νέες ερμηνείες και δημιουργικές αλλαγές.

Η ανακοίνωση για τη σειρά πραγματοποιήθηκε στο Jump Festa 2024 και ο Takeshi Wada, πρόεδρος του WIT Studio, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και το βάρος της ευθύνης που θα αναλάβει τη δημιουργία της σειράς.

Το original One Piece ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1997, βασισμένο στο θρυλικό manga του Eiichiro Oda. Ο Monkey D. Luffy είναι σήμερα ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της ποπ κουλτούρας, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.