Το Netflix ετοιμάζεται να περάσει στην franchise εποχή του, χαρίζοντάς μας περισσότερες παραγωγές από μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ.


Δύο νέες Peaky Blinders σειρές θα δούμε από το Netflix, σύμφωνα τουλάχιστον με ένα νέο ρεπορτάζ του Bloomberg. Το Netflix ετοιμάζεται έτσι να περάσει στην franchise εποχή του, χαρίζοντάς μας περισσότερες παραγωγές από μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ίδιο θα συμβεί και με sequels και prequels και άλλων καθιερωμένων σειρών της πλατφόρμας.

Πιο αναλυτικά, ο streaming κολοσσός σχεδιάζει δύο νέες spin-off σειρές βασισμένες στο σύμπαν του Peaky Blinders, με το πρώτο από τα δύο να επικεντρώνεται στο χαρακτήρα της Polly Gray – της μητριάρχη της οικογένειας Shelby – που υποδύθηκε η αείμνηστη Helen McCrory. Η παραγωγή αναμένεται να εξερευνήσει και άλλες διαστάσεις του χαρακτήρα, εμβαθύνοντας σε διαφορετικά στάδια της ζωής και του παρελθόντος της.

Η δεύτερη spin-off σειρά θα διαδραματίζεται στη Βοστώνη στα μέσα του 20ού αιώνα, αρκετές δεκαετίες μετά τα γεγονότα της αρχικής σειράς, και θα αποτελέσει πιθανότατα τη συνέχιση της ιστορίας μετά την εξαγορά της επιχείρησης από τους Tommy Shelby και Alfie Solomons.

Φυσικά, γνωρίζαμε ήδη και για τη δημιουργία μιας ταινίας μεγάλου μήκους Peaky Blinders, την οποία οι θαυμαστές περιμένουν με αγωνία. Στην έκτη σεζόν είδαμε την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σειράς, όμως η ιστορία του Tommy Shelby που υποδύθηκε ο Cillian Murphy, θα συνεχιστεί κανονικά μέσα από την εν λόγω ταινία.