Η πολυαναμενόμενη reboot σειρά έρχεται τον Φεβρουάριο στο Prime Video.


Το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου series reboot του Mr. & Mrs. Smith έδωσε στη δημοσιότητα το Prime Video, όπου ο Donald Glover αναζητεί την ισορροπία στην κατασκοπία και το γάμο.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του clip, ο Glover εμφανίζεται να κάνει άβολο small talk με τη Maya Erskine, η οποία υποδύεται τη σύζυγό του και σύντροφό του στην κατασκοπευτική τους ζωή. Και στη συνέχεια παίρνουμε μια γεύση του πώς είναι αυτά τα δύο στοιχεία να συνδυάζονται σε μια καθημερινότητα υψηλών οκτανίων.

Ο Glover είναι συμπαραγωγός στο νέο Mr. & Mrs. Smith, με showrunner τη Francesca Sloane. Στο cast θα δούμε επίσης τους Alexander Skarsgård, Eiza González, Sarah Paulson, Ron Perlman, Paul Dano, Michaela Coel, John Turturro, και Parker Posey.

Το Mr. & Mrs. Smith είναι reboot στην κλασική σήμερα ομώνυμη ταινία του 2005, στην οποία πρωταγωνίστησαν τότε οι εκρηκτικοί Brad Pitt και Angelina Jolie. Η Phoebe Waller-Bridge επρόκειτο αρχικά να ενσαρκώσει τον ρόλο της Erskine, αποχώρησε όμως από τη σειρά το 2021 εξαιτίας δημιουργικών διαφορών.

Και τα οκτώ επεισόδια του show θα κάνουν πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου στο Prime Video.