Επιστροφή στο Monsterverse!


Στη δημοσιότητα δόθηκε το επίσημο trailer για το πολυαναμενόμενο Godzilla x Kong: The New Empire, που σημαίνει την μεγάλη κινηματογραφική επιστροφή στο Monsterverse! Η ταινία έρχεται μετά το Godzilla vs. Kong του 2021 – όπου τα δύο εμβληματικά τέρατα του σινεμά ένωσαν τις δυνάμεις τους ενάντια στον Mechagodzilla – και τώρα η συνέχεια φαίνεται πως θα είναι και πάλι γεμάτη δράση και ένταση.

Σύμφωνα με το trailer στη νέα ταινία, θα δούμε έναν Godzilla με ένα εντυπωσιακό power-up, στο οποίο τα λέπια του και η αναπνοή του έχουν πλέον ένα έντονο ροζ χρώμα αντί για το συνηθισμένο μπλε. Ο Kong από την άλλη πλευρά, φορά ένα ειδικό γάντι, που μάλλον μας δείχνει ότι και εκείνος επιστρέφει δυνατότερος από ποτέ. Και όλα αυτά θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα, αφού η επερχόμενη μάχη των δύο τεράτων θα είναι ενάντια σε έναν νέο μυστηριώδη και απειλητικό πιθηκοειδή αντίπαλο.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Adam Wingard, που βρέθηκε και πίσω από το Godzilla vs. Kong, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Rebecca Hall, Brian Tyree Henry και Kaylee Hottle. Η νέα προσθήκη θα είναι αυτή του Dan Stevens.

Το Godzilla x Kong: The New Empire αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2024. Ακολουθεί το trailer.