Η συνέχεια του prequel του Game of Thrones έρχεται και αυτή είναι μια πρώτη ματιά στον θαυμαστό της κόσμο.


Την αρχή είχαν κάνει οι αφίσες, όμως πλέον έχουμε και επίσημα στη διάθεσή μας την πρώτη ματιά στην 2η σεζόν του House of the Dragon, η οποία αναμένεται στη μικρή οθόνη το καλοκαίρι του 2024. Το δίκτυο HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer των νέων επεισοδίων από την prequel παραγωγή του Game of Thrones, όπου ο εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των Targaryens οξύνεται και οι συγκρούσεις στα Επτά Βασίλεια πολλαπλασιάζονται.

Στο trailer, οι δράκοι και οι φωτιές τους είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, ενώ παίρνουμε μια ιδέα από όλες τις μαινόμενες ίντριγκες για τον διάδοχο του Iron Throne που βρίσκεται στο προσκήνιο. 

Η 2η σεζόν του House of the Dragon θα περιλαμβάνει από όσα γνωρίζουμε λιγότερα επεισόδια από τα 10 της 1ης σεζόν, με τους συντελεστές του HBO να οραματίζονται μια ιστορία που θα διαρκέσει τρεις με τέσσερις σεζόν.

Στο cast θα δούμε τους Emma D'Arcy ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως Alicent Hightower, Rhys Ifans ως Otto Hightower, Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno ως Mysaria, Fabien Frankel ως Knight Ser Criston Cole και Eve Best στο ρόλο της συζύγου του Sea Snake. 

Η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας του House of the Dragon δεν είναι ακόμα γνωστή, το σίγουρο είναι όμως ότι θα μας φτιάξει το καλοκαίρι για τα καλά.

Δείτε το πρώτο teaser trailer της 2ης σεζόν του House of the Dragon: