Τι θα γίνει μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς;


Για το τι θα δούμε μελλοντικά στον κόσμο του "Miyagi-verse" μίλησαν οι δημιουργοί της αγαπημένης σειράς Cobra Kai, η οποία μετά την κυκλοφορία της 6ης σεζόν της αναμένεται να τερματιστεί. Έτσι, οι Josh Herald και Hayden Schlossberg μίλησαν στο Collider για το πιθανό ενδεχόμενο να δούμε spinoffs του Cobra Kai μετά το τέλος της κεντρικής ιστορίας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Herald: «Δεν πρόκειται ποτέ να δώσουμε πραγματικό τέλος σε οτιδήποτε. Μας αρέσει να δουλεύουμε στο σύμπαν του Cobra Kai, οπότε υπάρχει πάντα η δυνατότητα να επανεξετάσουμε αυτόν τον κόσμο. Σίγουρα σκεφτόμαστε και άλλες ιδέες μέσα στο Miyagi-verse, και είναι μόνο θέμα χρόνου να καταλάβουμε προς ποια ακριβώς κατεύθυνση θα κινηθούμε. [...] Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την 6η σεζόν του Cobra Kai. Θα τελειώσουμε με ένα δυνατό μπαμ και θα είναι μια εκπληκτική εμπειρία για τους θαυμαστές του franchise».

Παράλληλα με το Miyagiverse του Netflix, η Sony Pictures ετοιμάζει μια δική της ολοκαίνουργια ταινία Karate Kid, που δεν θα έχει καμία σχέση με τα γεγονότα του Cobra Kai, αλλά αναμένεται σίγουρα να σπάσει ταμεία.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η ημερομηνία κυκλοφορίας της 6ης και τελευταίας σεζόν του Cobra Kai στο Netflix είναι ακόμη άγνωστη και η αγωνία κορυφώνεται!