Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για την ώρα.


Η Warner Bros. Discovery, η DC και ο James Gunn έχουν ήδη βρει τον επόμενο Lex Luthor για το νέο κινηματογραφικό σύμπαν που θα δούμε προσεχώς στη μεγάλη οθόνη και πιο συγκεκριμένα στο πολυαναμενόμενο Superman: Legacy. Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έγκυρου Variety, αυτός δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο Nicholas Hoult, ο οποίος θα ερμηνεύσει τον iconic κακό στη νέα παραγωγή Superman.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του Hoult ήταν στο Renfield με τον Nicolas Cage, ενώ πιο πριν τον απολαύσαμε και σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες όπως το The Menu και το Mad Max: Fury Road. Ο ρόλος μέσα από τον οποίο έγινε ευρύτερα γνωστός ήταν αυτός του Tony Stonem στη σειρά Skins του 2007, ενώ η πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση ήταν στο The Weather Man στο πλευρό και πάλι του Nicolas Cage.

Ο James Gunn ετοιμάζει πυρετωδώς την παραγωγή του Superman: Legacy και όπως έχει γίνει γνωστό θα δούμε στο cast και την María Gabriela de Faría, που θα ερμηνεύσει την Engineer.

Όσον αφορά το υπόλοιπο cast, ο David Corenswet είναι ο νέος Superman, ενώ η Rachel Brosnahan θα ερμηνεύσει τη Lois Lane. Ο Nathan Fillion θα ερμηνεύσει επίσης τον Guy Gardner, έναν από τους Lanterns της DC, η Isabela Merced την Hawkgirl και ο Edi Gathegi τον Mister Terrific. Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες αποτελούν μέλη της Justice League, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται επανασυστήνεται στο κοινό.

Το Superman: Legacy θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου του 2025.