Δείτε το teaser trailer της λίγο πριν τη δούμε στο Peacock.


Η prequel σειρά του Ted έρχεται σύντομα στο Peacock και έτσι η streaming υπηρεσία έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα το πρώτο και σύντομο teaser trailer της πολυαναμενόμενης σειράς. Και φυσικά η αγωνία κορυφώνεται λίγο πριν αυτή προσγειωθεί στη μικρή οθόνη, μιας που ο Seth MacFarlane γράφει σε αυτήν ένα γράμμα στον παλιό του εαυτό!

Μαζί με τον MacFarlane στον ρόλο του αγαπημένου και φουλ αθυρόστομου αρκούδου (αλλά και στη δημιουργία της σειράς), θα δούμε τους Scott Grimes (The Orville) και Alanna Ubach (Euphoria) ως τους γονείς των John, Matty και Susan, αλλά και τη Giorgia Whigham (13 Reasons Why) στον ρόλο της ξαδέρφης του, Blaire. 

Η σειρά θα μας γυρίσει πίσω 19 χρόνια πριν τα γεγονότα της πρώτης ταινίας του 2012, στην οποία είδαμε ως πρωταγωνιστή τον Mark Wahlberg στο ρόλο του John Bennett. Έτσι, στο 1993 όπου και θα μεταφερθούμε θα δούμε έναν Ted να έχει χάσει τη δόξα του και να έχει καταλήξει να ζει με τον καλύτερό του φίλο, έναν 16χρονο John Bennett, ο οποίος ζει μαζί με τους γονείς και τα ξαδέρφια του σε ένα μικρό σπίτι στη Βοστώνη. Και ο Ted μπορεί να μην είναι και η καλύτερη επιρροή για τον John, όμως όταν προκύψει ανάγκη, εκείνος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσει τους φίλους και την οικογένειά του. 

Το ted, όπως τιτλοφορείται επίσημα η prequel σειρά, θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου 2024 αποκλειστικά μέσω του Peacock και με τα 7 επεισόδια της σειράς να γίνονται διαθέσιμα από την πρώτη κιόλας μέρα. 

Δείτε το teaser του ted και τις πρώτες εικόνες του: